En Büyük Show Cumartesi 22.00-Pazar 20.00`de Yayınlanacak!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061

Show Tv`nin yeni programı En Büyük Show 15 Eylül Cumartesi Başlıyor. Söylenenlere göre program 20.00`de yayınlanacaktı ve Eve Düşen Yıldırım İkinci kuşağa kaydırılacaktı. Ancak Show Tv son anda ters köşe yaptl ve programı Cumartesi 22.00-Pazar 20.00 yayınlayacağını duyurdu!
En Büyük Show ilk bölümüyle Cumartesi 22.00`de Show Tv`de!

RevaN / ÖzeL HabeR

Denk geldikçe izlemeyi planladığım bir program.Umarım başarılı olur.

İlk 10a girebilir.Ama zirveye oynayamaz

Ilginç bir karar oldu. Karşısında en azından Şefkat Tepe ve Lale Devri (şimdilik) gibi rakipleri olmayacak. Eve Düşen Yıldırım geçen hafta aldığı oranları almayı başarırsa devam eder.

Akşam tanıtımda görmüştüm ama bir yanlışlık olmuştur diye ciddiye almamıştım demek ki doğruymuş.Bence Yetenek Sizsiniz Türkiye'den korkmuş olabilirler

Yerinde bir karar bence..

Ben fragmanını gördüm gerçekten muhteşem bir show programı geliyor Acun'u geçme şansı var . Tahmin yapmadan önce fragmanı izlemenizi öneririm .

Eve Düşen Yıldırım iyi başladığı için böyle bir karar alındı herhalde. Programın alacağı reytingleri merak ediyorum. İnşallah Acun'u biraz olsun böler de diğer yapımlara da şans kalır.

Acunu macunu bölmez bu. İlk gün gaza gelir ama sonra çakılır. Jürisi itici en başta...

Haberi 3 gündür biliyorum, ancak Show Tv yayın akışında hala 20.00'de diye yazıyor, bu yüzden konuyu açmadım...

Bence Show Tv'de kararsız cumartesi günü tam kararını verecek galiba...

22.00 başlatmaya karar verirse, bence sadece bu haftalık olur bu, izleyici ilk bölüm Acun'u, yeni kanalında nasıl olmuş diye merak eder, o yüzden programı geç başlatmak mantıklı gözüküyor, Acun'dan sıkılan izleyiciyi de kapmış olur.

Haftaya 2 günde 20.00'da başlayacağını düşünüyorum kesinlikle...

Karşısında Lale Devri var... Lale Devri indirir bunu

Programın saati web sitesinde Cumartedi 22.00, Pazar 20.00 diye yazılı