En Büyük Show, Acun'un karşısında çok yapmacık olmuş!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
860
634834851500946613.jpg

Levent AKTAŞ / Televizyon Gazetesi.com

Show TV'nin 'En Büyük Show'la Star'a transfer olan Acun'u bitirme planı tutmadı.

Acun 'Yetenek Sizsiniz'le yine zirve yaptı.

Acun, programındaki samimiyeti ve doğallığıyla seyirciyi ekran başına toplamayı başardı.

'Yetenek Sizsiniz' ilerleyen bölümlerde 'Rating'ini artırarak yoluna devam edecektir.

Show'un 'En Büyük Show'u ise yapmacık ve samimiyetsiz olmuş.

Sunucularından, çoğunluğunu ünlülerin oluşturduğu seyircilerine kadar ekranda sönük durdu ve zaten bu durum ratinglere de yansıdı.

elbette herkesin bir bakış açısı vardır ama ben Show'un bu atağını çok etkili buldum.Vee çook beğendim.
çok emek veriyorlar bence Acun bey o kadar masraf yapmıyor bence.. En Büyük Show'daki gösterileri böyle topluca çeşit çeşit nerede izleyebiliriz ki bir düşünün.. tebrikler Show Tv.
Ben zaten sıkılmıştım Acun'un tekrarlarından...gerçekten de sıkılmıştım.. hep aynı türden şeyler

anlatmaya çalıştığım buydu işte :D acun samimi sanki halktan biri gibi :D ama onlar ulaşılamaz ünlüler gibi duruyor :D

Acun Yapmacık Değil Ama Yetenekler Eskidi
En Büyük Show Da Jüri Güzel Ve Seksi ordan bir puan yetenekler eski ama unutlmamış ordan da bir puan

EN BÜYÜK SHOW OLMASA ACUN 10 REYTİNG ALACAK AMA 5 ALIYOR BENCE ACUNUN SURATINI KESTİ VE KESECEK
İvana Sert Oyş :)

acun hic kendi programlarını yapmıyor hep yurt dısındaki programları getiriyor ülkeye. aslında baktıgın zaman mantıklı ama ben yinede dogru bulmuyorum. 1 program getirirsin anlarım ama yaptıgın tum programlar calıntıysa hic kusura bakma ama seni gordugum zaman direk kanalımıda degistiririm. ben acun un programlarının zirveden dusmesinden yanayım. eski reytingleride alamıyor zaten