en büyük hayran grubu

en çok hayranı olan dizi hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Polyanna iyi eglendik vallahi Allah senden razi olsun
iyi geceler

yav he he suskunlar 1 numara
daha dünkü diziyi başımıza kral yaptılar hey Allah ım ya

biz suskunlar basarisiz filan demedik tam.aksi bence iyi bir baslangic yapti ama su anda ne fgsn ile nede kvp ile yarisamaz

bakın suskunlar kaliteli bi dizi olabilir ama vadinin yanında geçmeyi bırak uzağından bile geçemez
suskunların bölüm sayısı kadar vadinin sinema filmi var kendinize gelin

bakın suskunlar kaliteli bi dizi olabilir ama vadinin yanında geçmeyi bırak uzağından bile geçemez
suskunların bölüm sayısı kadar vadinin sinema filmi var kendinize gelin

muhahaha
müthis yakalamissin kardes. Arkadaslar bu Kadar tartisma hepimize yeter haydi yataga

4 bölümle dalga geçiyosunuz ama sizin hesaba göre kvp'nin şu an hayran kitlesi 4 milyonu geçmeliydi.
akşam akşam iyi güldüm güzel güldüm yani.
muhteşem yüzyılda bu sene başladı ama hayran oranı 800binlerde, 9 sene
1.544.022
komedi ya, kral muhteşem yüzyıl seneye herkesi geçer bu. Bir kaç ay sonra suskunların hayran konusunda görüşeceğiz.
ahahahaa.

ya yine yapamadim Kendimi tutamadim sana cevab vermeliyim. Cok Merak ediyorum kac yasindasin? Bir Dizi 10 sene oynarsa 10 sene hayran kitlesi büyümez bazi dizilee birden parlar ama cabuk düser ama KVP Face de hic düsmedi hergün yükseliyor. Nasil bir mantik bu gercekten anlamadim bir Dizi 1 yilda 800 bin hayrani olursa 10 yilda 8 milyon mu olacak yani muahahahaha
normal de bir Dizi ne Kadar Uzun olursa o Kadar yipranir ve popülerligini kaybeder ayni zamanda hayranda kaybeder ama KVP hic o kaybedenler kulübüne girmedi

Taraf tutar gibi...Yorumları okurken kendimi maçta gibi hissettim...
kvp hayranları ellerinde olsa eğer kollarını birbirinin omuzuna dolayıp "önümüze gelene 100 tekme!" diye bağıracaklar.
Burada yanlışlık var! Bir veya iki sezonluk dizilerle yıllık dizileri karşılaştırmak gibi
Oturup bu konuya kafa yorup, uzunca bir cevap verecektim ama vazgeçtim.Oy vermemeye ve taraf olmamaya karar verdim.
@ Bu dizi muhabbetlerinin çoğunluğu gerdiğini görüyorum.Can sıkıcı bir durum.

1.cisi 10 yaşında değilim 2.si face göre hayran kitlesi ölçülmez çünkü beğenen bir daha beğenmekten vazgeçme ile uğraşmıyor, sizde öyle başlattınız öyle gidiyorum. Seneler gittikçe dizi yıpranmaz ayrıca Avrupa yakası 5 sezon oynadı 5 sezon boyunca hayran arttırdı. Senin dediğinle bu nasıl bir çelişki o zaman. Dizinin süresi ile tanınma oranı daha fazla artıyor sonuç olarak hayranı artıyor. Neyse daha cevap verme gibi bir niyetim yok tartışma sizinle uzar gider. Benimde bunun için boş vaktim yok.
good nights beyler.

dur ben sana bir kac tanesini sayayim hepsini sayarsam sabahlariz.

1. Netten en fazla izlenme rekoru
2. En fazla indirilme rekoru
3. 1. Ve 97. Bölumler arasinda aldigi reyting ortalamasi 22 reyting yani reyting rekoru....
22 reyting ortalama mı naptın hacı