tabi Canim tabi tabi 1.7 milyonun yaninda 52 bin de hic fena sayilmaz muahahahavar misin iddaasina suskunlarin fragmanlari silinmiyor eger ben hakli cikarsam virdaha Forums gelmeyeceksin[/QUOTE
4 hafta ve 52bin diyorum 9 senelik diziyle karşılaştırıyoruz, cidden komiksiniz.
en çok izlenen dizi diye kendini avutuyorsun reytinglerden de anlaşılacağı üzere en çok izlenen Fatmagül'n suçu ne. Her dalda yiyemez anca, ankette neden yiyemedi?Suskunlar başlayalı 1 ay oldu bir kaç ay sonra hayran kitlesi çok çok artacağına inanıyorum ben. Kvp ile biz kıyaslamadık ayrıca siz attınız ortaya ben sadece suskunlar ile ilgili düşüncemi söyledim.
en çok izlenen dizi diye kendini avutuyorsun reytinglerden de anlaşılacağı üzere en çok izlenen Fatmagül'n suçu ne. Her dalda yiyemez anca, ankette neden yiyemedi?Suskunlar başlayalı 1 ay oldu bir kaç ay sonra hayran kitlesi çok çok artacağına inanıyorum ben. Kvp ile biz kıyaslamadık ayrıca siz attınız ortaya ben sadece suskunlar ile ilgili düşüncemi söyledim.
4 hafta diyosunda bazı diziler başlamadan 100 bini geçiyotabi Canim tabi tabi 1.7 milyonun yaninda 52 bin de hic fena sayilmaz muahahahavar misin iddaasina suskunlarin fragmanlari silinmiyor eger ben hakli cikarsam virdaha Forums gelmeyeceksin[/QUOTE
4 hafta ve 52bin diyorum 9 senelik diziyle karşılaştırıyoruz, cidden komiksiniz.asıl siz komiksiniz
4 hafta diyosunda bazı diziler başlamadan 100 bini geçiyoasıl siz komiksiniz
Aga iste bu ya müthis bir cevabadanali daha baslamadan Facebook da 200 bin e ulasmisti
Aga iste bu ya müthis bir cevabadanali daha baslamadan Facebook da 200 bin e ulasmisti
aynen
bakın suskunlar kaliteli bi dizi olabilir ama vadinin yanında geçmeyi bırak uzağından bile geçemezsuskunların bölüm sayısı kadar vadinin sinema filmi var kendinize gelin
muhahahamüthis yakalamissin kardes. Arkadaslar bu Kadar tartisma hepimize yeter haydi yataga
4 bölümle dalga geçiyosunuz ama sizin hesaba göre kvp'nin şu an hayran kitlesi 4 milyonu geçmeliydi.akşam akşam iyi güldüm güzel güldüm yani.muhteşem yüzyılda bu sene başladı ama hayran oranı 800binlerde, 9 sene1.544.022komedi ya, kral muhteşem yüzyıl seneye herkesi geçer bu. Bir kaç ay sonra suskunların hayran konusunda görüşeceğiz.ahahahaa.
ya yine yapamadim Kendimi tutamadim sana cevab vermeliyim. Cok Merak ediyorum kac yasindasin? Bir Dizi 10 sene oynarsa 10 sene hayran kitlesi büyümez bazi dizilee birden parlar ama cabuk düser ama KVP Face de hic düsmedi hergün yükseliyor. Nasil bir mantik bu gercekten anlamadim bir Dizi 1 yilda 800 bin hayrani olursa 10 yilda 8 milyon mu olacak yani muahahahahanormal de bir Dizi ne Kadar Uzun olursa o Kadar yipranir ve popülerligini kaybeder ayni zamanda hayranda kaybeder ama KVP hic o kaybedenler kulübüne girmedi
22 reyting ortalama mı naptın hacıdur ben sana bir kac tanesini sayayim hepsini sayarsam sabahlariz.
1. Netten en fazla izlenme rekoru
2. En fazla indirilme rekoru
3. 1. Ve 97. Bölumler arasinda aldigi reyting ortalamasi 22 reyting yani reyting rekoru....
22 reyting ortalama mı naptın hacı
eski vadiden bahsediyoki o reytingler en az 30 dur.sende hatırlarsın sokakta insan kalmazdı o dönemlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?