en büyük hayran grubu

en çok hayranı olan dizi hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
diyemezsin zaten fragmanları rekorlar kıran tek dizi vadidir

adamlar sadece fragmanını izliyo o zaman başka bi rekorları varmı

hayran grubu diyor anketten bir grubu ölcemezsin. Ben istersem her hafta burdaki Ankette vadi ye 100 oy atarim...
Bu arada 10 tane online Dizi izleme sitesone baksan en az 8 tanesinde en fazla vadi izleniyordur

adamlar sadece fragmanını izliyo o zaman başka bi rekorları varmı

dur ben sana bir kac tanesini sayayim hepsini sayarsam sabahlariz.

1. Netten en fazla izlenme rekoru
2. En fazla indirilme rekoru
3. 1. Ve 97. Bölumler arasinda aldigi reyting ortalamasi 22 reyting yani reyting rekoru....

sen ne eskisinden bahsediyorsun fragman cikali daha 8 Saat oldu sadece resmi sitede 300 bin kisi izlemis ne eskisi aloooo

ya bırak allasen ben Kvp'nın trafıği engellediği zamanları bilirim, eniştem amcam halamın oğlu sıkı fanatiği idi, şimdi, hepsine sor sıktı diyorlar. Boşu boşuna uzatıldı o dizi, konu kitliğinden yurt dışına açıldılar artık.
yakında Kvp Amerika falan çıkıcak, sonumuz ne olur bilmiyorum.

ya konuyu nerden nereye getirdin. Elbette vadi nin eskiye göre izleyici kaybettigi bir gercek ama hala Turkiye nin en fazla izlenen dizileri arasinda olduguda bir gercek. Sunu göz ardi etme bazi diziler 2. Sezonunda sikmaya basliyor ve reytinginin yüzde 50 sini kaybediyor ama Vadi 9. Sezonunda TNT de hala 10 reytingin üzerinde ve netten en fazla izlenen Dizi.

kvp uzayı bekliyorum ben o zaman izlemeye başlayacağım

nedense aynı başarıyı youtube'de gösterememiş fragman izlenme oranında suskunlar yanında bir hiç olmuş yani.
İnternetten bakıyoruz madem adını feriha koydumun fragmanı da 104bin izlenmiş bu oranlara bakarsak bu anket çok anlamsız o zaman. Suskunlar'n sonuç olarak hayranı var mı var. Ankete koyupta öğrenilebilirdi en çok hayran hangısının. Suskunlar olmadığından Kuzey Güney'e verdim ben mesela.

kardes lütfen bilginiz olmadan iddaali yorumlar yapmayin. Pana Film YouTube deku fragmanlari 2-3 Saat icinde sildiriyor o yüzdrn bizde bu forumdaki Video yu hep yenilemek zorunda kaliyoruz.

Ama madem icin rahat etmeyecek seni rahatlatayim suskunlar yeni baslamia olmasina ragmen baya bir hayrani var amaa su anda KVP ile yarisamaz. Bak ne diyorum sadece Face de 1.7 Milyon hayrani var

polyanna ve primavera vadi suskunları her dalda yer
yazdıklarınıza dikkat ederseniz sevinirim.kurtlar vadisi hala en çok izlenen dizi

Suskunların silinmiyor mu? Ayrıca Suskunlar'n daha 4 bölümü yayınladı ama face'deki hayran kitlesi 52 bin. Hiçte fena bir oran değil bence. Madem face bakıyoruz.

tabi Canim tabi tabi 1.7 milyonun yaninda 52 bin de hic fena sayilmaz muahahaha
var misin iddaasina suskunlarin fragmanlari silinmiyor eger ben hakli cikarsam virdaha Forums gelmeyeceksin

52 bin ne la

polyanna ve primavera vadi suskunları her dalda yer
yazdıklarınıza dikkat ederseniz sevinirim.kurtlar vadisi hala en çok izlenen dizi

en çok izlenen dizi diye kendini avutuyorsun reytinglerden de anlaşılacağı üzere en çok izlenen Fatmagül'n suçu ne. Her dalda yiyemez anca, ankette neden yiyemedi?
Suskunlar başlayalı 1 ay oldu bir kaç ay sonra hayran kitlesi çok çok artacağına inanıyorum ben. Kvp ile biz kıyaslamadık ayrıca siz attınız ortaya ben sadece suskunlar ile ilgili düşüncemi söyledim.