Yaşam En Büyük Asker Bizim Asker

Militarist halkımın güzel söylemlerinden biri.

Buna bile saçma demiş forum halkımız, size de bir şey beğendiremiyoruz.

Kesinlikle muhteşem bir olay, ailem ve çevrem ile bizim evin önünden davulla birlikte 9-10 araç AŞTİ'ye gitmiştik. Bir 10 dakika falan oynayıp, orada bizimkiler de bağırdı tabi öyle uğurladılar. Annem ve ablamın ağladığı anı, bizimkilerin beni otobüse binerken oooo yapışı gözümün önünden gitmez. ''En büyük asker bizim asker'' otobüsle gidene kadar kulağımda yankılanmıştı.

Neyse kendinizi geri plana çekip ona saçma buna saçma demeyin. Geleneklerimiz bunlar bizim. İleride anlatırsınız işte, ne var bunda?

En son sünnette sünnet kıyafeti giydirmişlerdi, bu olay da benim için aynı kategoridedir. Elbette gelenek, görenek ama sevmeyen de sevmiyor işte, fakat aileye anlatamazsın ki
Eğer 8-9 yıl sonra askere gitmeye karar verirsem, zaten 30'una dayanmış adama yapılmaz bi zahmet bu olay?

Saçma

Gereksiz insanları rahatsız etmekten başka bir şey değil çünkü

Doğru diyon geçen bizim burdada asker uğurluyorlardı konvoy yapmışlardı bir ses geldi ne oluyor dedim annem camdan bakıyordu kalktım bende baktım asker uğurlamasıymış bağıra bağıra en büyük asker bizim asker diyorlardı birde arabanın dşına çıkıyorlar kaza flan olurda
demiyorlar ya