En İyilerin Savaşı

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
150,056
Puanı
1,061
Ortadoğu'nun en popüler yüzlerinden Nancy Ajram ile Muhteşem Yüzyıl ile Ortadoğu'da büyük bir hayran kitlesi elde eden Meryem Uzerli arasında bir yarış yaşandı.

Ortadoğu'nun en büyük kanalı MBC twitter hesabı üzerinde iki ismin aynı kıyafetleri giydiği resimleri paylaştı ve ''hangisine daha çok yakıştı?'' diye sordu.

10453977_1499583606940934_160193364_n.jpg

@destere @mrt-06 @ABAY_06 @Forumdash @HachiKo @Çiğdem- @yatutarsa @Bully @sokak sanati @*YıldırıM* @gözlemci @sürgünüm @ozgur2113 @xBUGRAx @denizz19 @Harunnn60

Son düzenleme:
eMRE 1.86 MİLYON KİŞİ FAVORİLEMİŞ DİYORSUN DA ZATEN MBC O KADAR VE 63 KİŞİ FAVORİLEMİŞ:d

eMRE 1.86 MİLYON KİŞİ FAVORİLEMİŞ DİYORSUN DA ZATEN MBC O KADAR VE 63 KİŞİ FAVORİLEMİŞ:D
haberde diyor .ss ayrıca ilk paylaştığı yeri bul ben fazla aşağı inemdim nurgül yeşilçayın aynı fotosu 3 kere paylaşılmış :) senin baktığın tweetin haber olmuş halinin linkidir:X

İlk karı da fena değil ama meryem'in saçı başı düzgün olaymış daha süpper olucakmış :)

63 KİŞİ FAVORİLEMİŞ 25 KİŞİ RETWETTLEDİ YAZIYOR
100 KİŞİ BİLE DEĞİL:D
Sen de yakalamişssin @xemrexxx 'nin abartı haberlerinden birini :oley: Bir de insanlarla upuzun bir tartişmaya giriyor yaa en sinir eden şey bu olsa gerek:F Sen anlatıyorsun anlatıyorsun ama anlamıyor.Analadiğinda ise onca lafa rağmen aldiğin cevap "yeni uyandım.ss" oldu mu şimdi.

İnsan bi habere dikkat ettiği için seni tebrik eder yada teşekkur eder.Nezaketsiz melaune işte:A