En İyileri ''FANfinfon''suz Belirleyenler

Hatırlamıyorum şimdi ama baya göze batan şekilde tv8 programlarına gitmişti ödüller.Sadece FANKAFALAR değil birçok kişi de dile getirmişti bu durumu.
Neyse ben ödüllerde haksızlık yapılıyor diyorum.Sen yapılmıyor dyorsun.Bu konuyu uzatmanın alemi yok.

kime göre neye göre haksızlıkk
okan bayülgen 3 farklı formatta program yapıp 3 ödül aldı diye haksızlık mı oluyor
o zaman ay yapımın,avşar filmin,tims in de 1 dizisine ödül versinler dieğrleri kaale alınmasın

fankafalar her zaman isyan eder ödüllere
kendi istedikleri kişiler genelde bu ödülleri alamaz bak en asabi fanlara sahip beren-tuba-hazal 3 ü de antalya da ödül alamamış
kıvanç-engin de aynı şekilde
bu işler fanlara bırakılsa ne ayça bingöl ödül alabilridi ne okan yalabık ne erdal beşikçioğlu

Basligi tercüme eder misin? @xemrexxx
FANfinfonsuzu anlanamdım sanırsam
büyük kelime FAN
fansız yani en subjektif şekilden uzakta diyor
bütününe bakınca fanfinfon yanlış bilinse de oynaşma anlamında kullanılıyor türkiyede
kimseyle oynaşmadan,hatır gönül olmadan demek istemişim

vissshhhh
senin konulari anlamak güclesmeye basladi panpa biraz daha anlayisli olsun

asıl yanlı seçimler burda oluyor neden bahsediyosunuz

hep dediğimiz gibi fanlar memnun olmaz asla
asıl yancılar jürüdiki isimlerdir bunu unutmayın
beni en mutlu eden şey kurtlar vadisinin bu tür saçmalıklarda hiç olmaması çok müthiş oluyor sanki tv dünyası ikiye ayrılmış gibi kurtlar vadisi ve diğerleri
vadi zaten kral diğerleri kendi aralarında kapışıyomuş gibi

vadi istese de ödül alamaz panpa
yancılar dediklerin kim jüriler yönetmenler,oyuncular,yazarlardan oluşuyor
yok kanal d yanlısı yok atv yanlısı diye bir şey olamaz
kanal d,star,atv nin bağlı olduğu 3 medya grubunu çıkar ortada jüri yapacak adam kalmaz zaten sektörü n en büyük 3 medya grubu onlar

ondan ondan
vadi takmıyor bile bunları düşün gerisini
hepsi yancı bunların senden benden daha yanlı ve yancılar

ondan ondan
vadi takmıyor bile bunları düşün gerisini
hepsi yancı bunların senden benden daha yanlı ve yancılar
ödül alsa herkes gider
bak ayaklı gazetenin oylamasında vadi de var ancak o kadar fanı olmasına rağmen orada bile 1.olamıyor
ben yancılık falan göremiyorum çağataya hazala müthiş uyum işte gerçek aşk diye oturup ağlayanalrdan sonra dizilere aynı günde 10-15 kere oy kullanılarak şişirilen ödüllerden bin kat daha iyiler

biz takmıyoruz hiçbi oylamayı yoksa emin ol her türlü oylamada 1.olur vadi
gitmiyor ki adamlar sanki dizi değil yok yani
işlerine bakıyolar parasına bakıyolar reytingine bakıyolar

Fikirlerini sürekli haber haline getirip gerçek gibi sunman ve buna inanman tuhaf BUNLAR SENİN DÜŞÜNCELERİN

Fikirlerini sürekli haber haline getirip gerçek gibi sunman ve buna inanman tuhaf BUNLAR SENİN DÜŞÜNCELERİN

benim değil ülkenin en büyük 2 ödül töreninin sonuçları bunlar
beren-tuba-hazal üçlüsüne buradan ekmek yok
bunu kabullenin ya da kabullenmeyin ama her konuda da süper oyuncu demeyin fanı olduklarınıza

Ben ödül törenleri hakkında düşüncelerimi paylaştım daha önce o yüzden daha fazla tartışmaya girmeyeceğim

Ben ödül törenleri hakkında düşüncelerimi paylaştım daha önce o yüzden daha fazla tartışmaya girmeyeceğim
girmene gerek yok
sadece artık her konuda en iyi oyuncunun kendi fanı olduğunuz kişi odluğunu iddaa etmeyin
komik duruyor sektörle örtüşmüyor forumda da boş tartışmalar çıkıyor