En İyi Yabancı Yapım Komedi Dizileri Sizce Hangileridir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan denizz19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce?

• The Cosby Show

Oy: 1 25.0%
  • Friends

Oy: 3 75.0%
  • Everybody Loves Raymond

Oy: 0 0.0%
  • Seinfeld

• Scrubs

• Malcolm In The Middle

• My Wife And Kids

• The King Of Queens

• The Nanny

• Charles In Charge

• Frasier

• Ellen

• Spin City

• Who`s The Boss

• Will And Grace

• Kullanılan toplam oy
    4

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,265
Puanı
1,061
Cevapları bekliyorum :)

How I Met Your Mother

Ben uzun uzun yazdım, benden sonrakiler de gönül rahatlığıyla kopyalasınlar. :D

The Big Bang Theory, How I Met Your Mother, Entourage, That 70s Show, Two And A Half Men,

How I Met Your Mother,The Big Bang Theory,Two And A Half Men.

Sıralarsak:

1-How I Met Your Mother
2-Two And A Half Men
3-The Big Bang Theory

Şıklar çok eskici olmuş. Yenilerden hiç yok. :)

Şıklardakinden Friends. :)

Genel olarak ise

1. The Big Bang Theory
2. Friends
3. Modern Family
4. How I Met Your Mother
5. Two and a Half Men (Son sezonlarını henüz izlemedim çok bozdu diyorlar ama bilmiyorum.)
6. Seinfeld (Daha 2 sezon izledim, ileride yükselebilir sıralamada.)

Anket dişilar yazılmış hep :F:F Anketten bi Friends'e oy veririm..Sonraki komedilerim üsteki arkadaşlarin aynısının 1-2 eksik dizileri :X

Ankette Ellen var bildiğimiz Ellen mı? e2 ellen? oysa o zaman onada oy veriyorum:X

Anket dişilar yazılmış hep :F:F Anketten bi Friends'e oy veririm..Sonraki komedilerim üsteki arkadaşlarin aynısının 1-2 eksik dizileri :X

Ankette Ellen var bildiğimiz Ellen mı? e2 ellen? oysa o zaman onada oy veriyorum:X

Bildiğimiz Ellen'in 1994-1998 yılları arasında yapmış olduğu bir sit-com varmış o. :)

Friends'in ATV'de yayınlandığını ben de hatırlamıyorum. Rosalinda falan vardı benim hatırladığım atv'de. :D

Friends'i izleyin izlettirin ama yılına bakmayın, hele HD versiyonu buldunuz mu tadından yenmez. 10 sezonu olmasına rağmen izlemeye kıyamayıp arada kendimi duraklatıyorum. :D

Friends'in ATV'de yayınlandığını ben de hatırlamıyorum. Rosalinda falan vardı benim hatırladığım atv'de. :D

Friends'i izleyin izlettirin ama yılına bakmayın, hele HD versiyonu buldunuz mu tadından yenmez. 10 sezonu olmasına rağmen izlemeye kıyamayıp arada kendimi duraklatıyorum. :D
roslkinda-marimar-maria mercede-mario bario uzmanlık alanlarım kısacası thalia :)

HD versiyonlari çıktı diye biliyorum.en azından torent sitelerin birinde görmüştüm :X İyi dostlar diye veriliyor :F Rosalinda izlemişimdir Thalia aşkı işte :X

- - - Ekleme - - -

roslkinda-marimar-maria mercede-mario bario uzmanlık alanlarım kısacası thalia :)
Kanal D hemen o aralar başka bir dizi veriyordu ama pek populer değildi bizim evde :F:F

HD versiyonlari çıktı diye biliyorum.en azından torent sitelerin birinde görmüştüm :X İyi dostlar diye veriliyor :F Rosalinda izlemişimdir Thalia aşkı işte :X

- - - Ekleme - - -

Kanal D hemen o aralar başka bir dizi veriyordu ama pek populer değildi bizim evde :F:F

thalia ilkokul dönemimin bereni :d