Anket dişilar yazılmış hepAnketten bi Friends'e oy veririm..Sonraki komedilerim üsteki arkadaşlarin aynısının 1-2 eksik dizileri
Ankette Ellen var bildiğimiz Ellen mı? e2 ellen? oysa o zaman onada oy veriyorum![]()
ben 6 yaşıma girdiğimde dizi bitmiş nasıl hatırlıyımBildiğimiz Ellen'in 1994-1998 yılları arasında yapmış olduğu bir sit-com varmış o.![]()
TR'de verilmişki bilecen o zaman internetten dizi izlemek bile yoktuben 6 yaşıma girdiğimde dizi bitmiş nasıl hatırlıyım![]()
TR'de verilmişki bilecen o zaman internetten dizi izlemek bile yoktu![]()
friends i biliyom ilk duyduğpum yabancı dizlerdendir kendileri ama bu ellen i ben de e2 deki sandım
TR'de verilmişki bilecen o zaman internetten dizi izlemek bile yoktu![]()
Öyke yazıcaktimda ABD'de vardir ya o zamanlar? Hatta suan onu araştıyorumİnternet bile yoktu neredeyse.![]()
Friends saat 17' gibi atv veriyormuş eskiden ben hiç hatırlamıyorum ozamanlar Sabrına izlerdim komedi olarakfriends i biliyom ilk duyduğpum yabancı dizlerdendir kendileri ama bu ellen i ben de e2 deki sandım![]()
Öyke yazıcaktimda ABD'de vardir ya o zamanlar? Hatta suan onu araştıyorum
- - - Ekleme - - -
Friends saat 17' gibi atv veriyormuş eskiden ben hiç hatırlamıyorum ozamanlar Sabrına izlerdim komedi olarak![]()
roslkinda-marimar-maria mercede-mario bario uzmanlık alanlarım kısacası thaliaFriends'in ATV'de yayınlandığını ben de hatırlamıyorum. Rosalinda falan vardı benim hatırladığım atv'de.
Friends'i izleyin izlettirin ama yılına bakmayın, hele HD versiyonu buldunuz mu tadından yenmez. 10 sezonu olmasına rağmen izlemeye kıyamayıp arada kendimi duraklatıyorum.![]()
HD versiyonlari çıktı diye biliyorum.en azından torent sitelerin birinde görmüştümFriends'in ATV'de yayınlandığını ben de hatırlamıyorum. Rosalinda falan vardı benim hatırladığım atv'de.
Friends'i izleyin izlettirin ama yılına bakmayın, hele HD versiyonu buldunuz mu tadından yenmez. 10 sezonu olmasına rağmen izlemeye kıyamayıp arada kendimi duraklatıyorum.![]()
Kanal D hemen o aralar başka bir dizi veriyordu ama pek populer değildi bizim evderoslkinda-marimar-maria mercede-mario bario uzmanlık alanlarım kısacası thalia![]()
HD versiyonlari çıktı diye biliyorum.en azından torent sitelerin birinde görmüştümİyi dostlar diye veriliyor
Rosalinda izlemişimdir Thalia aşkı işte
- - - Ekleme - - -
Kanal D hemen o aralar başka bir dizi veriyordu ama pek populer değildi bizim evde![]()
Kadında bi gram yaşlanma yokthalia ilkokul dönemimin bereni![]()