Kesinlikle hakkı yenmiş bir kişiyi şutlamış.
Kesinlikle hakkı yenmiş bir kişiyi şutlamış.
pilli parlak flash ı da beğenmiyordun en başta şimdi fanteziler kuruyon oğlanlaaa hiç sanmıyorum kötü adamı desteklemeyi düşünüyorum
@Çiğdem- beğeniyor alyanağı sempatik sapığı çikonun alyankKesinlikle hakkı yenmiş bir kişiyi şutlamış.Bir adalet yürüyüşü de ben başlatacağım forumda.
oyunculuğunu geliştirmiş olabilir ama içerdenin erkek oyuncu kadrosu çok iyiydi o yüzden pek yüksek alamadıÇok iyi oyuncu gerçekten hakkını yedirtmem Alyanak'ın da ama Çağatay'ın olmaması gerçekten üzücü.
@Bully
Şu an Çağatay Türkiye'nin en iyi oyuncuları arasındadır net. Ben Aras'la kıyaslanmasını da anlamıyorum.oyunculuğunu geliştirmiş olabilir ama içerdenin erkek oyuncu kadrosu çok iyiydi o yüzden pek yüksek alamadı
ay kız kavgası çıkacakŞu an Çağatay Türkiye'nin en iyi oyuncuları arasındadır net. Ben Aras'la kıyaslanmasını da anlamıyorum.Aras'da çok iyi oyuncu zaten kanıtlamış bir isimdi kendisini hep rol aldığı işlerde. İçerde ile çok daha ön plana çıktı karakteri ve performansı nedeniyle. Çağatay'ın bu listede olmaması çok büyük bir eksiklik...
Neyse çok önemli değil netice de yine de herkesin benimle aynı fikire sahip olması gerekmiyor.Ama bu kadar ilgi gören ve diziyi izlenir kılan iki karakterin birinin listede olup diğerinin olmaması aşırı göze batıyor. Bunlar hep @Çiğdem-'in başının altından çıkıyor.Kız bi sakin duramadın herhalde tüm yıl Çağatay'ımla Aras'ımı kıyaslayıp durdun.
hhahah aa evet arası övüp gıcık çağatayı yerin dibine sokuyorumŞu an Çağatay Türkiye'nin en iyi oyuncuları arasındadır net. Ben Aras'la kıyaslanmasını da anlamıyorum.Aras'da çok iyi oyuncu zaten kanıtlamış bir isimdi kendisini hep rol aldığı işlerde. İçerde ile çok daha ön plana çıktı karakteri ve performansı nedeniyle. Çağatay'ın bu listede olmaması çok büyük bir eksiklik...
Neyse çok önemli değil netice de yine de herkesin benimle aynı fikire sahip olması gerekmiyor.Ama bu kadar ilgi gören ve diziyi izlenir kılan iki karakterin birinin listede olup diğerinin olmaması aşırı göze batıyor. Bunlar hep @Çiğdem-'in başının altından çıkıyor.Kız bi sakin duramadın herhalde tüm yıl Çağatay'ımla Aras'ımı kıyaslayıp durdun.
al sen bu sahneyi izle hazır oyuncu yarışmasında halit ergençi seçerek my ye merak salmışkenhhahah aa evet arası övüp gıcık çağatayı yerin dibine sokuyorum
aa bu arada çağatayın listede olmaması normal hem ona gelene kadar telefoncu coşkun yok sarpa sıra gelmez ayoll
Kız ne istedin Çağatay'ım'dan.hhahah aa evet arası övüp gıcık çağatayı yerin dibine sokuyorum
aa bu arada çağatayın listede olmaması normal hem ona gelene kadar telefoncu coşkun yok sarpa sıra gelmez ayoll
al sen bu sahneyi izle hazır oyuncu yarışmasında halit ergençi seçerek my ye merak salmışken
özellikle son 1 dk yi izle
aa ben ikisinide sevmiyordum aslında cnm ama içerde dizisinde arası sevdim aksiyonu iyi oynayan oyuncuları seviyorum ama çağataya yine ısınamadım ayollKız ne istedin Çağatay'ım'dan.Bak Aras ve Çağatay iki kardeşi canlandırıyor. Çağatay'a yaptığın kötülük Aras'a da dokunuyor. Bunları ben mi hatırlatacağım sana.
aa ben ikisinide sevmiyordum aslında cnm ama içerde dizisinde arası sevdim aksiyonu iyi oynayan oyuncuları seviyorum ama çağataya yine ısınamadım ayollçok aşırı mimik kullanıyor sadece zırlamayı beceriyor
@xemrexxx hhahah coşkunun ne işi var orda bee
Coşkunu da biz ünlü yaptık çikinella işte gerçek biz @mrt-06 @YiğittKız ne istedin Çağatay'ım'dan.Bak Aras ve Çağatay iki kardeşi canlandırıyor. Çağatay'a yaptığın kötülük Aras'a da dokunuyor. Bunları ben mi hatırlatacağım sana.
Ay Valla sana da bir şey beğendirmek hakikaten zor canım. Çocuk daha ne yapsın?aa ben ikisinide sevmiyordum aslında cnm ama içerde dizisinde arası sevdim aksiyonu iyi oynayan oyuncuları seviyorum ama çağataya yine ısınamadım ayollçok aşırı mimik kullanıyor sadece zırlamayı beceriyor
@xemrexxx hhahah coşkunun ne işi var orda bee
Yok benim değil @MEnes in donuyordur muhtemelenCoşkunu da biz ünlü yaptık çikinella işte gerçek biz @mrt-06 @Yiğitt
neyse aylık oylamalar sonucu koriş 1. olmuştu aslında 10 üzerinden 9.94 puanla neredeyse tam point alıyordu herhalde kem gözlü @Doğu nun nazarı .ss neyse sezonu 1. bitirdiği için final oylamasına en yüksek + pointle başladıEkli dosyayı görüntüle 55858
kudur @MasacRE- senin mi kanın donuyordu korişi görünce yoksa @MEnes miydi neydi
bu sahnede aras memelerini gösterdi diye @Çiğdem- coştuAy Valla sana da bir şey beğendirmek hakikaten zor canım. Çocuk daha ne yapsın?Gerçi daha seksi sahneler çekebilirlerdi, Aras ve Çağatay gibi baklavalı, kolları kaslı, vücutları şahane oyuncu bulmuşlar bu senaristler neden yağlı güreş yaptırmadılar hiç?
Okan Yalabık nerede, kayboldu sanki görünmüyor ortalarda?al sen bu sahneyi izle hazır oyuncu yarışmasında halit ergençi seçerek my ye merak salmışken
özellikle son 1 dk yi izle
Ay Valla sana da bir şey beğendirmek hakikaten zor canım. Çocuk daha ne yapsın?Gerçi daha seksi sahneler çekebilirlerdi, Aras ve Çağatay gibi baklavalı, kolları kaslı, vücutları şahane oyuncu bulmuşlar bu senaristler neden yağlı güreş yaptırmadılar hiç?
hhahah aa ben onada bahane bulurdum sanırım çağatayı hantal buluyorum mesalaCoşkunu da biz ünlü yaptık çikinella işte gerçek biz @mrt-06 @Yiğitt
neyse aylık oylamalar sonucu koriş 1. olmuştu aslında 10 üzerinden 9.94 puanla neredeyse tam point alıyordu herhalde kem gözlü @Doğu nun nazarı .ss neyse sezonu 1. bitirdiği için final oylamasına en yüksek + pointle başladıEkli dosyayı görüntüle 55858
kudur @MasacRE- senin mi kanın donuyordu korişi görünce yoksa @MEnes miydi neydi
vatanım sensinde oynuyorOkan Yalabık nerede, kayboldu sanki görünmüyor ortalarda?Bu adam da hiç vücuduna dikkat etmeyenlerden. Yahu gidip bi fitness'a felan yazılsın. Ekranda hiç hoş durmuyor.
iyi geceler rüyanda oyuncak ayın destereyi görhhahah aa ben onada bahane bulurdum sanırım çağatayı hantal buluyorum mesala
ayy neyse bu sohbeti burada kesmek daha doğru @xemrexxx in kız kavgası hevesini kursağında bırakalım çünkü konu oraya gidebilir
2:43 gece burda sahur gidip birşeyler atıştırayım iyi geceler sizlere cicili bicili rüyalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?