Dosi Co-Admin Katılım 10 Mart 2015 Mesajlar 89,634 Reaksiyon puanı 122,413 Puanı 1,060 14 Mart 2017 #21 listedeki ilk 3 kişi yüksek oyladığım kişiler @xemrexxx emeğine sağlık
Bully Süper Emekli Yılın En Favori Üyesi Katılım 10 Mart 2013 Mesajlar 81,050 Reaksiyon puanı 59,172 Puanı 1,060 14 Mart 2017 #22 Çiğdem-' Alıntı: hhahah aa yok benim oyum şu @Bully Çağatay Ulusoy (Sarp) 7 Aras Bulut İynemli (Mert) 8 Çetin Tekindor (Celal Baba) 9 Mustafa Uğurlu (Yusuf Müdür) 5 Bensu Soral (Melek) 2 Damla Colbay (Eylem) 3 Nihal Koldaş (Füsun) 5 Gözde Kansu (Yeşim) 3 Rıza Kocaoğlu (Davut) 8 Seyithan Özdemir (Minik) 8 Yıldıray Şahinler (Alyanak) 10 Nebil Sayın (Coşkun) 8 Defne Halman (Serap –Yusuf Müdürün eski eşi) 3 Mehmet Yılmaz Ak (Yaşar 8 tuba ünsal 1 Genişletmek için tıkla ... Koskoca İçerde'den sadece Çetin Tekindor'u listeye sokabiliyoruz, neyse Uğur Yücel geldi ikinci ismimiz garantilendi @soo Çağatay'a 3, Aras'a 4 vermiş, o oy kullandığı sürece bizimkiler zaten listeye giremez
Çiğdem-' Alıntı: hhahah aa yok benim oyum şu @Bully Çağatay Ulusoy (Sarp) 7 Aras Bulut İynemli (Mert) 8 Çetin Tekindor (Celal Baba) 9 Mustafa Uğurlu (Yusuf Müdür) 5 Bensu Soral (Melek) 2 Damla Colbay (Eylem) 3 Nihal Koldaş (Füsun) 5 Gözde Kansu (Yeşim) 3 Rıza Kocaoğlu (Davut) 8 Seyithan Özdemir (Minik) 8 Yıldıray Şahinler (Alyanak) 10 Nebil Sayın (Coşkun) 8 Defne Halman (Serap –Yusuf Müdürün eski eşi) 3 Mehmet Yılmaz Ak (Yaşar 8 tuba ünsal 1 Genişletmek için tıkla ... Koskoca İçerde'den sadece Çetin Tekindor'u listeye sokabiliyoruz, neyse Uğur Yücel geldi ikinci ismimiz garantilendi @soo Çağatay'a 3, Aras'a 4 vermiş, o oy kullandığı sürece bizimkiler zaten listeye giremez
Çiğdem Süper Emekli Katılım 30 Aralık 2013 Mesajlar 143,819 Reaksiyon puanı 126,466 Puanı 1,060 Yaş 33 Konum Giresun 14 Mart 2017 #23 Bully' Alıntı: Koskoca İçerde'den sadece Çetin Tekindor'u listeye sokabiliyoruz, neyse Uğur Yücel geldi ikinci ismimiz garantilendi @soo Çağatay'a 3, Aras'a 4 vermiş, o oy kullandığı sürece bizimkiler zaten listeye giremez Genişletmek için tıkla ... çağatay kötü puanı hak ediyor ama arasa kötü vereni anlamıyorum ayoll
Bully' Alıntı: Koskoca İçerde'den sadece Çetin Tekindor'u listeye sokabiliyoruz, neyse Uğur Yücel geldi ikinci ismimiz garantilendi @soo Çağatay'a 3, Aras'a 4 vermiş, o oy kullandığı sürece bizimkiler zaten listeye giremez Genişletmek için tıkla ... çağatay kötü puanı hak ediyor ama arasa kötü vereni anlamıyorum ayoll