Geniş Aile, "Tatlı Hayat" ve "Avrupa Yakası" ile birlikte Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi üç komedi dizisinden biri bence
Komedi yönü gerçekten çok iyi. Çok ince espriler dolu her bölümde. Arada sırada vasat bölümleri olmuyor da değil. Ama bu da çok normal. Her hafta 1,5 saatten sene de 40-50 bölüm komedi çekmek çok zor bir iş. Yalnız, son zamanlarda senaryo ile ilgili sıkıntı yaşıyorlardı. Bunu da son iki bölüm ile aştılar.
Leyla ile Mecnun ve Yahşi Cazibe diğer favorilerim.
Leyla ile Mecnun, daha beş bölüm olmasına rağmen epey büyük bir hayran kitlesi edindi. Oldukça farklı bir komedi anlayışı var ve gerçekten komik. Bir kez izleyen neredeyse herkes hayranı oluyor dizinin. Tavsiye ederim
Yahşi Cazibe de farklı ve başarılı bir komedi. Yalnız son haftalarda kendini tekrar etmeye başladı ve bazı şeyleri abartmaya başladılar. Bu da beni diziden uzaklaştırdı.
Komedi Dükkanı'nda Tolga Çevik tek başına harika bir iş çıkarıyor. Takdiri hak ediyor. Zaman zaman izliyorum...
Çocuklar Duymasın ve Papatyam'ı da izliyorum zaman zaman. Bu diziler de komedi unsuru çok ön planda olmasa da tam birer aile dizisi olma yönünden çok başarılılar.
Çok Güzel Hareketler Bunlar, ilk çıktığı dönem gerçekten çok iyiydi. O zamanlar çok iyi skeçler yazıyorlardı ve gerçekten komikti. Ama son dönemde bu başarılı skeçlerin sayısı çok çok azaldı. Artık komik gelmiyorlar bana.
Nuri'de oyunculuklar oldukça başarılı olsa da komedi adına pek birşey yok. Senaryosunun da iyi olduğunu söylemeyiz bence