En yuksek 6 en kötü 1mi yoksa tam tersi mi?@Forumdash sana mesaj yollayamıyorum
sen bana yollarsin
videolar ilk mesajda ekli ve 1-6 ya sırala. son oy kullanma tarihi Çarşamba saat 21.00
En yuksek 6 en kötü 1mi yoksa tam tersi mi?@Forumdash sana mesaj yollayamıyorum
sen bana yollarsin
videolar ilk mesajda ekli ve 1-6 ya sırala. son oy kullanma tarihi Çarşamba saat 21.00
vayy turp kafalı bugüne kadar sana verdiğim yüksek puanları bir tarafına kına olarak kullanırsın inşallahHadi yallah 0ını bas bakalım hodri meydan))
aaaHadi yallah 0ını bas bakalım hodri meydan))
en yüksek 6 puanEn yuksek 6 en kötü 1mi yoksa tam tersi mi?
benim hafıza nanay hatırlatman iyi oldu arada sıvayıp kaçıyor noyan karpuzu bizde boşuna bol puan veriyoruz
Sen gidip 3 haftadır 3 ya da 2 ver ben susacam öylemivayy turp kafalı bugüne kadar sana verdiğim yüksek puanları bir tarafına kına olarak kullanırsın inşallah
iyiki hatirlattim ama tek sana kötü davranan o değildibenim hafıza nanay hatırlatman iyi oldu arada sıvayıp kaçıyor noyan karpuzu bizde boşuna bol puan veriyoruz
Yokla o beni izlemiyormuşözel genel farketmez oyları nasıl dağıtıyorsan dağıt yeterki @Dosi ye yollayalnız sen tükkanı kapatmışsın sana ulaşılamıyormuş özel mesajla? özel mesaj şeysini açman lazım
işte düşün yani ilk altıya girebildin ne mutlu sana oysa dünyada binlerce jenerik var sen altıncısın
Tek benmi davrandımbenim hafıza nanay hatırlatman iyi oldu arada sıvayıp kaçıyor noyan karpuzu bizde boşuna bol puan veriyoruz
daha önceki haftalar verdiğim yüksek puanları niye söylemiyon noyan fasulyesiSen gidip 3 haftadır 3 ya da 2 ver ben susacam öylemi))
ben kimseyi izlemiyorumYokla o beni izlemiyormuş
outlander ı kimse seçmemiş ya gül gibi jenerik gitti öyle boşu boşunaYokla o beni izlemiyormuş
dosi beni izliyor @Forumdash külliyen yalan dedikleriben kimseyi izlemiyorum
Gördüm. 2 tane jenerik gereksizdi benceoutlander ı kimse seçmemiş ya gül gibi jenerik gitti öyle boşu boşuna
dosi beni izliyor @Forumdash külliyen yalan dedikleri
yalnız benim sevmediğim bir jeneriği senin sevmiş olma ihtimalin yüksek gibi isim vermeyeyim yinedeGördüm. 2 tane jenerik gereksizdi benceOutlander olsa sahane olacaktı
teşekkürlerGördüm. 2 tane jenerik gereksizdi benceOutlander olsa sahane olacaktı
Aynen öyle olduyalnız benim sevmediğim bir jeneriği senin sevmiş olma ihtimalin yüksek gibi isim vermeyeyim yinede
En sevdiğim konseptte juri olmam için haber ettıgınız için @destere ile sana ben tskler benden size
@vadikızı daha önce true yu seçmişti o da harikaydı sonra kafasına saksımı düştü nolduysa değiştirmiş jeneriğiAynen öyle olduAma onun muziğini seviyorum yaaher sene pat dıye jenerık muziği ortadan gırıyor heycanlandırıyor beni
TD ilk sezon mu?@vadikızı daha önce true yu seçmişti o da harikaydı sonra kafasına saksımı düştü nolduysa değiştirmiş jeneriğiartık bilmiyorum ne buldu yerine tamamen habersizim olaydan
evet ilk sezon jeneriğiTD ilk sezon mu?
Billy Kane değis dedi@vadikızı daha önce true yu seçmişti o da harikaydı sonra kafasına saksımı düştü nolduysa değiştirmiş jeneriğiartık bilmiyorum ne buldu yerine tamamen habersizim olaydan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?