yarışma başlamış sanırım yine ser verip sır vermeyeceğimDexter ile gelene 1 puan.@yatutarsa
Friends favorim. 10 sezon 250 bölüm aynı jeneriği severek izledim. Söylemeye falan başlıyordum her çıktığında. Efsanedir. Gelene iyi veririz.
yarışma başlamış sanırım yine ser verip sır vermeyeceğimDexter ile gelene 1 puan.@yatutarsa
Friends favorim. 10 sezon 250 bölüm aynı jeneriği severek izledim. Söylemeye falan başlıyordum her çıktığında. Efsanedir. Gelene iyi veririz.
yarışma başlamış sanırım yine ser verip sır vermeyeceğimama friensd den nefret ederim @mrt-06 in böyle bir hata yapacağını sanmıyorum
ilk sezon bitmişti diğer sezonun ortalarında kalmıştım sanırımDiziyi izlemiştin sen öyle değil mi.
ilk sezon bitmişti diğer sezonun ortalarında kalmıştım sanırım
komedilerde devam sorunum var mesela shameless bugune kadar izlediğim en muhteşem komedidir kimse yanına yaklaşamaz ama işte onuda 3. sezonun ortalarında bırakmıştımRachel için bile izlenir. Senden beklenmeyecek hareket bu..
shameless harika bir dizidir ama jeneriği berbattır@destere Shameless desteklerini bekliyor
Friends ve Mom'dan sonra en muhteşem diyebilirsin elticim.komedilerde devam sorunum var mesela shameless bugune kadar izlediğim en muhteşem komedidir kimse yanına yaklaşamaz ama işte onuda 3. sezonun ortalarında bırakmıştım
komedilerde diğer bölüm acaba ne olacak merakı pek fazla olmuyor o yüzden yarım kalıyorlar bende
shameless harika bir dizidir ama jeneriği berbattır
benlikler muhteşemalın eskilerden biraz önerizaten secim yapmişsinizdir
bunu ne çok izlerdim@OzaN @sürgünüm buna bakmisliginiz varmi?? öneririmbutün jenerikeri birlestirmisler, eski ve yenileri . bukadar uzun degil
bunlarda unutulayan efsanelerden
@destere buda sana özel, @Çiğdem- Destere dedikki sen ondan daha
sapıkmışsın sende bak
@Bully @denizz19 @vadikızı @sokak sanati @Tolstoyevski @xemrexxx @EFE UYSAL @mrt-06 @MasacRE- @MEnes
geçen haftaki yarışmalarda bayağı süper gitmiştin bu haftaki seçimlerinle batırmışsın ortalığıFriends ve Mom'dan sonra en muhteşem diyebilirsin elticim.
Gözün kör olmaya eltitoşuna kıyıp 1 mi vercen.
Kara şimşek babamın dizisi
öylemi 😡Söz konusu Game Of Thrones ise gerisi teferruattır. Jeneriği sıradan bir jenerik değildir, jenerik müziği dünya klasik müzik tarihine geçmiş efsanevi bir müziktir. Bununla kim yarışıyorsa şimdiden tebrikler, birinci belli, GOT birinci olmazsa bir daha oy kullanmam, o derece banko.
meylini belli etme dosi oklavayla dalar burayaSöz konusu Game Of Thrones ise gerisi teferruattır. Jeneriği sıradan bir jenerik değildir, jenerik müziği dünya klasik müzik tarihine geçmiş efsanevi bir müziktir. Bununla kim yarışıyorsa şimdiden tebrikler, birinci belli, GOT birinci olmazsa bir daha oy kullanmam, o derece banko.
demiştimöylemi 😡
Tam senden beklenen cevap mesela bence de Friends dizisi çok güzel jeneriği de süper ama Rachel aşırı iticikomedilerde devam sorunum var mesela shameless bugune kadar izlediğim en muhteşem komedidir kimse yanına yaklaşamaz ama işte onuda 3. sezonun ortalarında bırakmıştım
komedilerde diğer bölüm acaba ne olacak merakı pek fazla olmuyor o yüzden yarım kalıyorlar bende
shameless harika bir dizidir ama jeneriği berbattır
benim kızma sebebim oyunu belli etmesi değil. bir daha oy kullanmam demesi. Bana özelde başka bir şey demiştide onin üzerine oy kullanmazsa söylediği söz boşunameylini belli etme dosi oklavayla dalar buraya
demiştim
kimse benim beklediğim jeneriklerle gelmemiş demiştim konsept harika ama yarışmacılar kötü diyeBen simdi listeyi yollayacagim birazdan. etiketlere sonra dönüş yaparım
@destere beğenmene sevindim jeneriği
ShamelessSöz konusu Game Of Thrones ise gerisi teferruattır. Jeneriği sıradan bir jenerik değildir, jenerik müziği dünya klasik müzik tarihine geçmiş efsanevi bir müziktir. Bununla kim yarışıyorsa şimdiden tebrikler, birinci belli, GOT birinci olmazsa bir daha oy kullanmam, o derece banko.
outlander ın jeneriğine hiç göz atmadınmı ya da vikinngsler hiç aklına gelmedimi peki bende sana üç beş soru sorayımTam senden beklenen cevap mesela bence de Friends dizisi çok güzel jeneriği de süper ama Rachel aşırı iticiBirine çok benziyor o da ondan sevmiş belli ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?