En İyi Ben Seçerim - Yabancı Dizi Jenerikleri

Dexter ile gelene 1 puan.
@yatutarsa

Friends favorim. 10 sezon 250 bölüm aynı jeneriği severek izledim. Söylemeye falan başlıyordum her çıktığında. Efsanedir. Gelene iyi veririz.
yarışma başlamış sanırım yine ser verip sır vermeyeceğim
ama friensd den nefret ederim @mrt-06 in böyle bir hata yapacağını sanmıyorum

Rachel için bile izlenir. Senden beklenmeyecek hareket bu..
komedilerde devam sorunum var mesela shameless bugune kadar izlediğim en muhteşem komedidir kimse yanına yaklaşamaz ama işte onuda 3. sezonun ortalarında bırakmıştım

komedilerde diğer bölüm acaba ne olacak merakı pek fazla olmuyor o yüzden yarım kalıyorlar bende

@destere Shameless desteklerini bekliyor
shameless harika bir dizidir ama jeneriği berbattır

Friends ve Mom'dan sonra en muhteşem diyebilirsin elticim.

benlikler muhteşem
zaten @Çiğdem- kaçırmaz bukle totolu oğlanlarda doldurmuş jeneriği

Friends ve Mom'dan sonra en muhteşem diyebilirsin elticim.
geçen haftaki yarışmalarda bayağı süper gitmiştin bu haftaki seçimlerinle batırmışsın ortalığı
ama ben yinede belli etmeyeyim kaç puan vereceğimi @Dosi kızıyor heyecanı öldürüyorsun diyor

Gözün kör olmaya eltitoşuna kıyıp 1 mi vercen.

@Dosi çok geçmiş olsun hocam..

Kara şimşek babamın dizisi

Ben simdi listeyi yollayacagim birazdan. etiketlere sonra dönüş yaparım

@destere beğenmene sevindim jeneriği

Söz konusu Game Of Thrones ise gerisi teferruattır. Jeneriği sıradan bir jenerik değildir, jenerik müziği dünya klasik müzik tarihine geçmiş efsanevi bir müziktir. Bununla kim yarışıyorsa şimdiden tebrikler, birinci belli, GOT birinci olmazsa bir daha oy kullanmam, o derece banko.

öylemi 😡

@Forumdash sana mesaj yollayamıyorum

sen bana yollarsin
videolar ilk mesajda ekli ve 1-6 ya sırala. son oy kullanma tarihi Çarşamba saat 21.00

Tam senden beklenen cevap mesela bence de Friends dizisi çok güzel jeneriği de süper ama Rachel aşırı itici
Birine çok benziyor o da ondan sevmiş belli ki

meylini belli etme dosi oklavayla dalar buraya

demiştim
benim kızma sebebim oyunu belli etmesi değil. bir daha oy kullanmam demesi. Bana özelde başka bir şey demiştide onin üzerine oy kullanmazsa söylediği söz boşuna

Ben simdi listeyi yollayacagim birazdan. etiketlere sonra dönüş yaparım

@destere beğenmene sevindim jeneriği
kimse benim beklediğim jeneriklerle gelmemiş demiştim konsept harika ama yarışmacılar kötü diye
nerde outlander yok nerde poldar k yok nerde the affair yok
@Forumdash @OzaN outlanderla gelen olmamış hepsine bir puan verip geçin bence
@sürgünüm de o kadar etiketledik dönüp bakmamış beşiktaş inşallah şampiyonluğu kaybeder bu sene zaten uefada elendiği içinde çok sevinmiştim daha beter olsun

Shameless

Tam senden beklenen cevap mesela bence de Friends dizisi çok güzel jeneriği de süper ama Rachel aşırı itici
Birine çok benziyor o da ondan sevmiş belli ki
outlander ın jeneriğine hiç göz atmadınmı ya da vikinngsler hiç aklına gelmedimi peki bende sana üç beş soru sorayım
fionanın donu muhteşem olsada yinede dediğim diziler daha bir çarpıcı tabiki