Zey TV En İyi Ben Seçerim Final 11. Hafta Fon Müzikleri Son Hafta

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
114,086
Puanı
1,060
Yarışmamızın son haftasına geldik.
En iyi fon müziğini seçiyoruz. Akşam saat 20.15' te etiketimden sonra seçim yapılacak.

Müzikler gizli olarak seçilecek ve sizden ricam kimse ne seçtiğinizi bilmesin

Umarım bu konuda güvenimi boşa getirmezsiniz

Final sonuçlarımız 5 yada 6 mayısta olacak.
Şuana kadar destek olan herkese teşekkürler

@turkuazz ve ben 5-1 olarak oylama yapacağız
Kim ne seçti belirsiz
birbirlerinin sahnelerini çaldılar

Final puanları:
@Bully 12 puan
@xemrexxx 12 puan
@EFE UYSAL 8 puan​

Son düzenleme:
@destere dizi sinema farketmiyor. herhangi bir müzik fonu

@sokak sanati ne düşünuyorsun konsept konusunda ve gizlilik konusunda ?

Konsept güzel ama iyi araştırma yapmak lazım, çok seçenek bulunabilir. Hayırlısı bakalım.

@sokak sanati ne düşünuyorsun konsept konusunda ve gizlilik konusunda ?

Gelecek tercihlere göre değişir fikrim. Fon müziği yani iyi se çıkar kötüde.s.s
Gizlilik kısıtlayıcı olmuş. İnsanların finalde reklam yapması engellenmiş.
Sen biraz daha komünist bir dünya seviyorsun sanırım.

Konsept güzel ama iyi araştırma yapmak lazım, çok seçenek bulunabilir. Hayırlısı bakalım.
bu son hafta artik. Kisalttim
dun kayboldun dedin ben geldikten sonrada sen kayboldun

uyelere göre oy vermelerini engelleme amaçli. Yinede samini olduklarina anlatirlarsa fikrime saygisizlik olarak algilarim. reklam meselesine gelince 10 haftadir sadece 2-3 kez oy istediklerine şahit oldum. Benim yarismacilarim sahnelerini paylastiktan sonra konuya ugramiyorlar

Yine de burada paylaşılıp bi görsel olabilir bi rekabet. Neticede seçtiği parçaya yorum yapılacak. Bi geyik ortamı olacak belki yada eleştiri ortamı. Bizim hiç bir şeyden haberimiz yok yorum yapacak bir şeyde yok ortada. Yarışmacılarda bu hafta senden şöyle iyi yorum bekliyorum tarzında bir şeyde yapamıyor.

Neyse anlatmak istediğim anlaşıldı umarım.
Biraz açık sözlü biriyim alınma lütfen.

yok alinmam. @ozmoturk böyle bir öneride bulundu.
yarismacilardan tepki gelmedi. onlar istemiyoruz deselerdi düşünebilirdim. Ben zaten en başindan beri yarismami sizin düşuncelerinize göre şekillendirdim
@EFE UYSAL @Bully @xemrexxx yorumlarinizi bekliyorum bu konuda

Fon müziklerini severim, özellikle Farid Farjad eserleri bu konsepte uygun ve benden tam puan alır, yahut şunun gibi muhteşem bir esere tam dışında puan vermeye elim gitmez.

Geçen benle @RüzgarGülü nü mahfeden müzik

Son düzenleme:
bana ikisi de uyar ama çok yorum yapableceğimi sanmıyorum şu an X b ua rada fon müziği derken telefon mu dizi-film mi çizgi film mi yoksa @Tolstoyevski sevdiği türden bişiler mi herhangi bir kısıtlama var mı

bana ikisi de uyar ama çok yorum yapableceğimi sanmıyorum şu an X b ua rada fon müziği derken telefon mu dizi-film mi çizgi film mi yoksa @Tolstoyevski sevdiği türden bişiler mi herhangi bir kısıtlama var mı
o konuda hiç bir kısıtlama yok
istediğiniz türden fon müziği seçebilirsiniz

@denizz19 burdamisin? acil birşey danişmam gerekiyor

Fark etmez bana da, ikisine de uyarım.
@EFE UYSAL ben etiketledigim an özelden paylasin ve hemen aninda burdada paylastik diye belirtinki iki kişi ayni secmisse kimin önce paylastigini belirtirim
gerekkirse ekran resmi alirim

Son düzenleme:
İşte bu kadar ilgisiz birisi şampiyon olacak maalesef, Game of Thrones'la puanları kapmıştır kesin
Bukadar kolay mi yenilgiyi kabul ediyorsun ?
Bu hafta göster ozaman gücünü
Aynı final puanina sahipsiniz. Bir avantaj sağlamayacak
benim 5-1 oylama hakkım var 😛