Bu şakayı daha fazla sürdürme bence foruma bakmadığım bir anda gafil avlandım messengerdan sordu Ve gerçeği öğrendikiz daha bende dün ögrendim zaten. sen dun yoktunki. yoksa @denizz19 niye saklasin senden
Bu şakayı daha fazla sürdürme bence foruma bakmadığım bir anda gafil avlandım messengerdan sordu Ve gerçeği öğrendikiz daha bende dün ögrendim zaten. sen dun yoktunki. yoksa @denizz19 niye saklasin senden
kiz daha bende dün ögrendim zaten. sen dun yoktunki. yoksa @denizz19 niye saklasin senden
Bu şakayı daha fazla sürdürme bence foruma bakmadığım bir anda gafil avlandım messengerdan sordu Ve gerçeği öğrendi
Bu şakayı daha fazla sürdürme bence foruma bakmadığım bir anda gafil avlandım messengerdan sordu Ve gerçeği öğrendi
hahahhahhahha zaten hemen messengere saldirir bilmezmiyim
bundami gafil avlandin ?
Canım sıkılıyor demişti bir şarkı söyledim sonra siz sözlendi falan diye konuşmuşsunuz bana da yazdı Deniz sen sözlendin mi dedi ben de Yoo o nerden çıktı dedim ki akabinde senin söylediğini öğrenince geç kaldımhahahhahhahha zaten hemen messengere saldirir bilmezmiyim
bundami gafil avlandin ?
neyse baska bir uyari yapayim, sen baska zamnalarda benimle ilgili @denizz19 u SIKISTIRIRSAN seni silerim
Canım sıkılıyor demişti bir şarkı söyledim sonra siz sözlendi falan diye konuşmuşsunuz bana da yazdı Deniz sen sözlendin mi dedi ben de Yoo o nerden çıktı dedim ki akabinde senin söylediğini öğrenince geç kaldım
Gitneyse baska bir uyari yapayim, sen baska zamnalarda benimle ilgili @denizz19 u SIKISTIRIRSAN seni silerim
Deniz öyle bir durumda bana bildir
neyse az da olsa kandi sonucta
hangi sarkiyi seslendirdin bakalim ?
neyse baska bir uyari yapayim, sen baska zamnalarda benimle ilgili @denizz19 u SIKISTIRIRSAN seni silerim
Deniz öyle bir durumda bana bildir
neyse az da olsa kandi sonucta
hangi sarkiyi seslendirdin bakalim ?
Aynen bu hafta iyiydinSıkıştırmadım ben ne kaana ne de @denizz19 hakkında sıkıştırmadım sıkıştırmam da
deniz sıkıştıracak ne dedim hastaydın merak ettim sadece sordum tmm deyip konuyu kapattımöyle değilmi deniz
Aynen bu hafta iyiydinama sonraki zamanlar İçin uyardı dosicik
Ayy tamam somurtmaSonraki haftadalarda aynısı olur bana yapma denileni yapmam ben bu hafta yapmadım ise hiç yapmam dediğim gibi hastaydı o yüzden sordum
ben birsey yaptin demiyorumki ilerisi icin diyorumSonraki haftadalarda aynısı olur bana yapma denileni yapmam ben bu hafta yapmadım ise hiç yapmam dediğim gibi hastaydı o yüzden sordum
Ayy tamam somurtma
ben birsey yaptin demiyorumki ilerisi icin diyorum
Çoban Yıldızı özetli başladı reklam girdi ben de yeni diziye bakıyorum az biraznasıl somurtmam yapmıyorum diyorum ama sadece hastaydı diye neyse uzamasın konu
Çoban Yıldızı özetli başladı reklam girdi ben de yeni diziye bakıyorum az biraz
@Doğu oy kullanmaya karar verdi interneti gelmis. @MEnes den emin degilim ve @Maskeli Fedai kaldi.@Dosi oy göndermeyen kaç kişi kaldı
@Doğu oy kullanmaya karar verdi interneti gelmis. @MEnes den emin degilim ve @Maskeli Fedai kaldi.
@tolgab da bu konsepte kullanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?