Oyuncu isimleri falan olur ya hani jenerikteSadece müzik derken Yılan Hikayesinde ne var
aa ben bakmadim jenerik degilmi o ? neyse deli yürekle geliyor . değistirir aslı ileOyuncu isimleri falan olur ya hani jenerikte
Ne yapayım yüklenmemiş YouTube a aynı şey Zaten ne fark ederOyuncu isimleri falan olur ya hani jenerikte
aa ben bakmadim jenerik degilmi o ? neyse deli yürekle geliyor . değistirir aslı ile@denizz19
Deniz'in paylaştığı jenerik değil jenerik müziğiNe yapayım yüklenmemiş YouTube a aynı şey Zaten ne fark eder
Yahu en iyi jenerik müziğini değerlendirmiyor muyuz sadece oyuncu isimleri yazmıyor neticede müzik aynı müzikaa ben bakmadim jenerik degilmi o ? neyse deli yürekle geliyor . değistirir aslı ile@denizz19
La kaybol ezerim seniDeniz'in paylaştığı jenerik değil jenerik müziğiFark eder tabii kırılır bir sürü puanların
en iyi Jeneriği değerlendireceğizYahu en iyi jenerik müziğini değerlendirmiyor muyuz sadece oyuncu isimleri yazmıyor neticede müzik aynı müzik
La kaybol ezerim seni
Saf bir müzik seçmiyoruz jenerik seçiyoruz sabahtan beli geyik yapmaktan içeriğe odaklanamamışınız @vadikızı ileYahu en iyi jenerik müziğini değerlendirmiyor muyuz sadece oyuncu isimleri yazmıyor neticede müzik aynı müzik
La kaybol ezerim seni
YouTube da Yok başka siteden bulayım o zaman.
Değişiklik olsun dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?