Zey TV En İyi Ben Seçerim 6. Hafta - 90'larda Dizi Jenerikleri (Yerli)

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
114,086
Puanı
1,060
Bild1.JPG

Bu hafta 90'larda en iyi yerli dizi jeneriklerini seçiyoruz :D
Sahne seçimi saat 21.15'te.

Not: 80'lerde başlayıp 90'larda devam eden dizilerin jenerikleride kabul olacaktır :)

Akşam foruma giremeyecekler olursa özelden seçimlerini yollayabilir ve eğer kimse o sahnelerle gelmezse ozaman o seçilen sahnelerle yarışabilirler :) Öncelik hakkı 21.15'ten itibaren konuda paylaşanların :)

4-6. haftamızda ilk 3 yarışmacı final puanlarını alacak ve üç haftanın toplam puanında 3 kişi elenecek.
Yarışmacılar:​
@Billy Kane
Ayşecik

@ozmoturk
Kara Melek

@FaJi
Bir Demet Tiyatro

@xemrexxx
Ruhsar - recap 1.53-3.20

@vadikızı
Süper Baba

@denizz19
Deli Yürek Recap 0.00-1.47

@EFE UYSAL
Çiçek Taksi

@mrt-06
Perihan Abla

@Bully
Yılan Hikayesi

Son düzenleme:
90'lar ile sınırlı olması heyecanımı kırsada ilgi çekici bir hafta olacak. Bekliyoruz:X

Aklımda birkaç tane var, umarım yine seçilmez. :A

Bu arada sonuçlar ne zaman ben forumda yoktum da pek işleyişi takip edemedim. (b) @Dosi

Aklımda birkaç tane var, umarım yine seçilmez. :A

Bu arada sonuçlar ne zaman ben forumda yoktum da pek işleyişi takip edemedim. (b) @Dosi
benim bir tahminim var aklindaki secimlerden biri :D Unutma 80 lerde başlayip 90'larda devam edende kabul :)
sonuçlar cumartesi olacak. Misafir gelirse pazara sarkar :)

Geçen hafta Cuma günü yaptık ve hızlı sunmama rağmen 3 saate yakın oldu. 50 küsür oydu çünkü :)

benim bir tahminim var aklindaki secimlerden biri :D Unutma 80 lerde başlayip 90'larda devam edende kabul :)
sonuçlar cumartesi olacak. Misafir gelirse pazara sarkar :)

Geçen hafta Cuma günü yaptık ve hızlı sunmama rağmen 3 saate yakın oldu. 50 küsür oydu çünkü :)
Yok 80'lere kadar inmem daha 2000'lere yakın bir dizi. :A Tamamdır Pazar güzel olur. :)

Yok 80'lere kadar inmem daha 2000'lere yakın bir dizi. :A Tamamdır Pazar güzel olur. :)
99% cumartesi olur :D misafirim gelirse pazar yapacağim. yarışmamız yarılandı bile :D bu haftadan sonra haftaya cuma-pazar @Çiğdem- in Ms sonuçlarına göre tarih veremiyorum ve ozaman 3 kişi daha elenecek ve son uzun süren sonuç gecemiz olur. sonraki 4. sonuçta final zaten :D

99% cumartesi olur :D misafirim gelirse pazar yapacağim. yarışmamız yarılandı bile :D bu haftadan sonra haftaya cuma-pazar @Çiğdem- in Ms sonuçlarına göre tarih veremiyorum ve ozaman 3 kişi daha elenecek ve son uzun süren sonuç gecemiz olur. sonraki 4. sonuçta final zaten :D
Toplam 9 hafta mı olacaktı. :D

90' da baslayıp 2000'de devam eden dizilerde kabul 😉yeterki 90'larda yayinlanmis olsun :)

Toplam 9 hafta mı olacaktı. :D
11 hafta :) haftaya 9. hafta sonuclarinda 3 finalist belli olacak. finalde 2 aşamalı oylama olacak. bir gizli konsept seçimi (açıklama zamanı gelince) bide şuanki gibi önce kapanlar :)
aslinda hep 2 li eleme yapip 2 hafta daha uzatabilirdim ama tadında bitsin :A

Perrancığımın yılları. :bhr:

90' da baslayıp 2000'de devam eden dizilerde kabul 😉yeterki 90'larda yayinlanmis olsun :)

11 hafta :) haftaya 9. hafta sonuckarinda 3 finalist belli olacak. finalde 2 aşamalı oylama olacak. bir gizli konsept seçimi (açıklama zamanı gelince) bide şuanki gibi önce kapanlar :)
aslinda hep 2 li ele yapip 2 hafta daha uzatabilirdim ama tadında bitsin :A
Daha yeni başladık zaten tadını yeni alıyoruz. :A

Perrancığımın yılları. :bhr:

Daha yeni başladık zaten tadını yeni alıyoruz. :A
işte aklimdaki Perranındı :)
yarışmaya ilgi baya var sagolsun jüriler beni yormadan oy yolluyorlar :) ilk deneyimimya cokta uzasın istemedim, ikgi görmez belki sanmıştım:) fazladan yarışmacıda katılınca iki kere 3 lü eleme yapmak zorunda kaldım :)

işte aklimdaki Perranındı :)
yarışmaya ilgi baya var sagolsun jüriler beni yormadan oy yolluyorlar :) ilk deneyimimya cokta uzasın istemedim, ikgi görmez belki sanmıştım:) fazladan yarışmacıda katılınca iki kere 3 lü eleme yapmak zorunda kaldım :)
Keşke afişte Perran da olsaydı. :(

Anladım sen bilirsin. :)