- Reaksiyon puanı
- 114,086
- Puanı
- 1,060
Evet artık başlıyoruz
Yarışmamız diğer yarışmalara oranla hızlı ilerleyecektir ve duruma göre 10-12 hafta sürecektir.
Bazı değişiklikler yapıldı ve bunu ilerleyen günlerde açıklayacağım
İlk eleme 3. hafta gerçekleşecek ve 2 yarışmacı veda edecek.
Yarışmamızda 3 finalist olacaktır.
Final turuna kalan 3 yarışmacının yarışma boyunca topladıkları puanlarının toplamında en yüksek oy sıralamarına göre fazladan 3-2-1 final puanı verilecektir.
Yarışmanın jürileri her hafta değişebilir.
İlk sahne seçimi bu akşam başlayacaktır ve gelen istekler üzerine konseptleri erken açıklamaya karar verdim. İlk hafta Kemal Sunal filmlerinden herhangi bir sahnesini seçebilirsiniz(dram,komedi v.s.) (Hababam sınıfı kabul edilmeyecektir).
Akşam saat 21.30-21.31 civarında sizi etiketlediğim andan itibaren sahneleri paylaşabilirsiniz. Aynı sahneyle gelen olursa ilk paylaşanın hakkı olacaktır. Oylama ise gece başlatılacaktır.
Bu haftaki oylamada en düşük puan 11 olacak
Sahne yollamayan -5 ceza alacaktır ve oy yollamayanda -10 puan ceza alacaktır. Hem sahne hemde oy yollamayan yarışmacı elenecektir
Yarışmacılardan vazgeçen olduysa belirtebilir, öyle bir format oluşturdum ki her duruma hazırlıklıyım
İşte yarışmacılar :
@Billy Kane:
Saban oglu Saban- Kadirgaliyi hakladik
@Bully :
Şaban oğlu Şaban - Çadır
@DarkLeqenD:
Cöpculer krali - Belediye parkimiza hosgeldiniz
@denizz19 :
Garip
@EFE UYSAL :
Şaban oğlu Şaban - Parola
@xemrexxx :
Tosun Pasa- tuvalete gitme sahnesi Recap 48.07-51.07
@FaJi:
Saban oglu Saban- hirsizi vurdum
@mrt-06:
Şaban oğlu Şaban Bohça kılığı
@ozmoturk :
Çöpçüler kralı -kız kaçırma sahnesi
@sokak sanati
Recap bastan 4.05 saniyeye kadar
Korkusuz korkak- Mesela yani
@vadikızı :
Cöpculer krali recap 36.50-41
Ve özel jüri koltuğuna @Turkuazz oturacak. Kendisi gerekirse yarışırım demişti. Eleme öncesi olan son oylamalarda kendisine özel puan verme yetkisi verilecektir
Kesinleşen jüriler:
@destere (as solistimiz)Yarışmamız diğer yarışmalara oranla hızlı ilerleyecektir ve duruma göre 10-12 hafta sürecektir.
Bazı değişiklikler yapıldı ve bunu ilerleyen günlerde açıklayacağım
İlk eleme 3. hafta gerçekleşecek ve 2 yarışmacı veda edecek.
Yarışmamızda 3 finalist olacaktır.
Final turuna kalan 3 yarışmacının yarışma boyunca topladıkları puanlarının toplamında en yüksek oy sıralamarına göre fazladan 3-2-1 final puanı verilecektir.
Yarışmanın jürileri her hafta değişebilir.
İlk sahne seçimi bu akşam başlayacaktır ve gelen istekler üzerine konseptleri erken açıklamaya karar verdim. İlk hafta Kemal Sunal filmlerinden herhangi bir sahnesini seçebilirsiniz(dram,komedi v.s.) (Hababam sınıfı kabul edilmeyecektir).
Akşam saat 21.30-21.31 civarında sizi etiketlediğim andan itibaren sahneleri paylaşabilirsiniz. Aynı sahneyle gelen olursa ilk paylaşanın hakkı olacaktır. Oylama ise gece başlatılacaktır.
Bu haftaki oylamada en düşük puan 11 olacak
Sahne yollamayan -5 ceza alacaktır ve oy yollamayanda -10 puan ceza alacaktır. Hem sahne hemde oy yollamayan yarışmacı elenecektir
Yarışmacılardan vazgeçen olduysa belirtebilir, öyle bir format oluşturdum ki her duruma hazırlıklıyım
İşte yarışmacılar :
@Billy Kane:
Saban oglu Saban- Kadirgaliyi hakladik
@Bully :
Şaban oğlu Şaban - Çadır
@DarkLeqenD:
Cöpculer krali - Belediye parkimiza hosgeldiniz
@denizz19 :
Garip
@EFE UYSAL :
Şaban oğlu Şaban - Parola
@xemrexxx :
Tosun Pasa- tuvalete gitme sahnesi Recap 48.07-51.07
@FaJi:
Saban oglu Saban- hirsizi vurdum
@mrt-06:
Şaban oğlu Şaban Bohça kılığı
@ozmoturk :
Çöpçüler kralı -kız kaçırma sahnesi
@sokak sanati
Recap bastan 4.05 saniyeye kadar
Korkusuz korkak- Mesela yani
@vadikızı :
Cöpculer krali recap 36.50-41
Ve özel jüri koltuğuna @Turkuazz oturacak. Kendisi gerekirse yarışırım demişti. Eleme öncesi olan son oylamalarda kendisine özel puan verme yetkisi verilecektir
Kesinleşen jüriler:
@MasacRE-
@MEnes
@mesmeso61
@MayısKralı
@Çiğdem-
@Tolstoyevski (ilerleyen haftalarda katılacaktır)
@batuhankaralar
Son düzenleme: