Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Sanırım henüz 10 dizi izlemedim ama izlediklerim ve bitirdiklerim kadarını yazayım. 1- Game of Thrones2- Boardwalk Empire: İyi bir finalle 1.liği bile alabilecek durumda şu an benim gözümde. 3- Breaking Bad: Son sezonu harikaydı ama ilk 2 sezonu düşünerek bu sırayı uygun gördüm.4- Dexter5- The Sopranos: Sadece 2 sezon izlediğim için şu anlık bu sırada. İlerleyen sezonlarda 1.liğe oynaması muhtemel. 6- Friends7- Death Note Bunlar haricinde başlangıcını yaptığım ve şimdilik devamını getiremediğim 4 dizi var. Onları koymasam daha iyi. Edit: Death Note'u eklemeyi unutmuşum. Uyarısından ötürü [USER=85523]@berkann[/USER]'a teşekkürler.
Sanırım henüz 10 dizi izlemedim ama izlediklerim ve bitirdiklerim kadarını yazayım.
1- Game of Thrones
2- Boardwalk Empire: İyi bir finalle 1.liği bile alabilecek durumda şu an benim gözümde.
3- Breaking Bad: Son sezonu harikaydı ama ilk 2 sezonu düşünerek bu sırayı uygun gördüm.
4- Dexter
5- The Sopranos: Sadece 2 sezon izlediğim için şu anlık bu sırada. İlerleyen sezonlarda 1.liğe oynaması muhtemel.
6- Friends
7- Death Note
Bunlar haricinde başlangıcını yaptığım ve şimdilik devamını getiremediğim 4 dizi var. Onları koymasam daha iyi.
Edit: Death Note'u eklemeyi unutmuşum. Uyarısından ötürü [USER=85523]@berkann[/USER]'a teşekkürler.