En İyi 10 Yabancı Dizi Listeniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Lost çok geride kalmış, genelde ilk 1’i hak eden bir dizi izlemiş olanlar için
Finalini beğenmeyenlerdenim.

Ben de 2 kez izledim diziyi, ingilizce altyazı mantıklı. Konuyu bildiğiniçin anlamakta zorluk çekmezsin, zaten genç ağırlıklı bir kadro olduğu için cümleler basit ve anlaşılır.
Öyle ama konuşmalar çok hızlı. Zaten PLL'de en sevdiğim şey kızların makineli tüfek gibi konuşmasıydı.

Alttaki 2014 sıralamam sonrası güncelleme yapalım o zaman aynı formatta.

Genel Sıralama

1Breaking Bad
2Friends
3Game of Thrones
4Lost
5Dexter
6The Big Bang Theory
7Seinfeld
8This Is Us
9Spartacus
10Boardwalk Empire

Dramalar

1Breaking Bad
2Game of Thrones
3Lost
4Dexter
5This Is Us
6Spartacus
7Boardwalk Empire
8Better Call Saul
9Prison Break
10Unbelievable

Komediler

1Friends
2The Big Bang Theory
3Seinfeld
4Modern Family
5Episodes
6How I Met Your Mother
7Chuck
8The Office
9Parks and Recreation
10Atypical

@mrt-06

Son düzenleme:
Yalnız tablo yapman gerekiyordu. 😡

Detaylı inceleyeceğim şimdi, içlerinden birkaçı yeni dizilerim olabilir.

Reactions: bazinga
Ona da bakmam lazım

Yamyam gibi her şeyi izlediğin için normal.
@MEnes
Bana diyene bak, en az benim kadar izlemişsindir sen de Şerlok beyciğim

Reactions: Sherlock and mrt-06
Sen de benim gibi How I Met Your Mother'ı fazla sevmeyenlerdensin listeden anlaşılıyor.
Yine de ben ilk 10'na koydum, beni eğlendirdi bir dönem.

Özellikle komedi listene baktım; 4 diziyi izlemişim zaten dördünü de sen başla demiştin.

Seinfeld ve Chuck gelecekte izlenecekler listeme ekledim...

Game Of Thrones sadece 8 bölüm izledim, beğenmemiştim ama taa 2014'lerdeydi. Şimdi izlesem beğenir miyim emin değilim..

@yatutarsa Dexter'a başlatmıştı ilk sezonunu izlemiştim, beğenmiştim de ama devam edemedim. Katil kim hala merak ediyorum.

Spartacus izlemem herhalde çok açık saçık, seks içerikli dizileri sevmiyorum.
10.sıradaki dizini hiç duymamıştım...

Yazsaydın ya ne olacak, onu da az iddialı 10 listem diye yapardın.

Reactions: blacklion
Aaa How I Met Your Mother'ı unutmuşum.
Listede taşlar yerinden oynayacak.

Seinfeld ve Chuck iyidir. Seversin ikisini de. Yalnız Seinfeld'in açık ara en vasat sezonu ilk sezon onu göz önünde bulundurarak izle.

2014'te çok yenisindir yabancı dizilere o nedenle şimdi beğenme şansın daha yüksek.

10. sıradaki aslında yakında çıkan bir mini-dizi listeye alıp almamakta kararsız kaldım.

Spartacus evet fazla açık saçık ama olsun tarih yatıyor ardında.

Reactions: mrt-06
Lost’un sıralamasını düşük buldum yine, hele ki GoT’un gerisinde kalması.. Final sezonuysa mesele en leş final sezonunu GoT yaptı malum.
4. sıra daha ne olsun?

Lost'u bence yokluk zamanlarında izlediğimiz için o kadar beğendik. Game of Thrones finali hayal kırıklığı olsa da yarattığı dünyayla eşsiz bir diziydi. Onun gibisi gelmeyecek bir daha.

Reactions: Tolstoyevski
Unutmuşsan zaten sevmemişsindir demektir, yeni başlayan mini diziyi koyup onu unuttuysan bilemiyorum..

Chuck'ı ben polisiye dizi sanıyordum komedi olarak görmemiştim birde Two And Half Man'a ne diyorsun?

2013'te abim yabancı dizi izlerken "Şu gavur dizilerinde ne buluyorsun abi ya" diyordum düşün, 2014'de en fazla nasıl olabilirim ki.

Belli ki ergenliğinde izlemişsin...

Alakası yok.
İkinci kez izliyordum hatta, altyazısız olarak.

Chuck polisiye tarafı da var ama komedi ağırlıklı. Two and a Half Men'i de çok severim. Charlie Sheen çıktıktan sonraki bölümlerini izlemedim ama.

Yoo gayet üniversitede izledim.

Tablodan anlaşılan o ki iyi bir Netflixcisin.

Çoğunu ben de izledim, TWD'yi hala izliyor musun? Çok az izleyen kaldı. Yorumunu da pek göremedim, nedense hala zevkle izliyorum ben de.

Yazmamıştım ama Black Mirror, LCDP, Dexter, Dark da güzel diziler. Zevklerimiz acık benziyor.

Modern Family bitince, dediğim dizileri de beğenmezsem aklımda o var da o yüzden sormuştum. Sonuçta bir dönem CNBC'de yayınlanan efsaneler arasında o da.

Geç ergenlik...
Ben de HIMYM'yi ikinci kez başlıycam ama önce FRIENDS'i ikinci kez izlemem lazım. Özel bir zaman aralığını bekliyorum.

Reactions: bazinga
Kesin seversin sen de Chuck'ı. İzleyip de sevmeyene hiç rastlamadım galiba.

Rahmetli @yatutarsa da severdi.

Anladım o güzel TWD zamanlarıyla hatırlıyorsun, şimdi izlesen sen zaten kesinlikle beğenmezsin.

Sense8'i hiç izlemedim ama Black Mirror evet orijinal bir iş ama nedense o da sıradanlaşmaya başladı gibi geliyor bana? Son yayınlanan sezonu güzeldi evet ama öncekilere nazaran basit kaldı. Hele bir bölüm genç kız dizisi yapmışlar resmen.