- Reaksiyon puanı
- 51,341
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Sana da yazayım bitirdiklerim hariç.Lost'u göremedim mi orda ?
Büyük ve kırmızı olarak yazmalıydım galiba o notu.
Sana da yazayım bitirdiklerim hariç.Lost'u göremedim mi orda ?
Sana da yazayım bitirdiklerim hariç.
Bunlar en iyiden kötüye mi sıralanmış hali? Zor olmadı mı?Gece gece liste yapasım geldi nedense.
Şu an devam ettiğim (veya ara verdiğim, sezon finali yapmış vs) tüm yabancı dizilerin sıralaması (bitirdiğim diziler hariç):
Evet dizi izleme işini biraz abartmışım.
- Friends (ilk 7 sezon)
- The Big Bang Theory
- Game of Thrones
- Seinfeld (ilk 5 sezon)
- Homeland
- The Walking Dead
- House of Cards
- Modern Family
- Arrested Development (ilk 2.5 sezon)
- Orphan Black (ilk 7 bölüm)
- The Sopranos (ilk sezon)
- Boardwalk Empire (ilk sezon)
- Brooklyn Nine-Nine
- Shameless (ilk 3 sezon)
- How I Met Your Mother
- Two and a Half Men (ilk 5 sezon)
- The Wire (ilk sezon)
- It's Always Sunny in Philadelphia (ilk 2 sezon)
- Hello Ladies (ilk 4 bölüm)
- Sherlock (ilk sezon)
- True Detective
- The Goldbergs
- Community (ilk 2 sezon)
- The Michael J. Fox Show
- Veep (ilk sezon)
- Vikings
- Mom
- The Millers
- Mad Men (ilk sezon)
- Black Sails
- Hannibal (ilk 10 bölüm)
- The Crazy Ones
- Extras (ilk 2 bölüm)
5-10 tanesini bırakayım diyeceğim ama kıyamıyorum ki.28. sıradaki The Millers'ı izlerken bile keyif alıyorum. Sade Mad Men benden iptali görmeyi garantiledi. Daha önceden izlemeyi bıraktığım Supernatural, House, New Girl gibi dizileri eklemedim bile.
Evet, yaklaşık 10 dakikamı aldı.Bunlar en iyiden kötüye mi sıralanmış hali? Zor olmadı mı?
en başa vadiyi ekle de unutmadan1-Süpernatural
2-The originals
3-the walking dead
4-Arrow
5-the vampire diaries
6-teen wolf
7-the tomorrow people
8-grimm
9-sleepy hollow
10-almost human
11-being human
12-witches of east end
13-orphan blac
14-black sails
fantastik sevenler içinde güzel bir liste olduher bir dizi çok keyiflidir tavsiye ederim
yabancı dizi listem bu yani türk dizilerinden 2-3 tane olduğu için yabancı listemi koydumen başa vadiyi ekle de unutmadan
sıralama yapamam ama LOST, YILAN HİKAYESİ , HOW I MET YOUR MOTHER , KOÇUM BENİM , ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ , ÇİÇEK TAKSİ , SILA , HAYAT BİLGİSİ , AVRUPA YAKASI....
Demeyim dedem, ama diyeceğim. Bu kadar diziyi biraz azaltıp şu 7. yaş sürprizleri üzerinde çalışsan?Evet, yaklaşık 10 dakikamı aldı.
ya aga dur sende zaten yeniliklere gıcık oluyorum şimdi bişeyleri değiştirecek ve ben irrite olucamDemeyim dedem, ama diyeceğim. Bu kadar diziyi biraz azaltıp şu 7. yaş sürprizleri üzerinde çalışsan?
ya aga dur sende zaten yeniliklere gıcık oluyorum şimdi bişeyleri değiştirecek ve ben irrite olucamelleme böyle iyi herşey
valla ya her foruma girdiğimde bişeyler değişiyor alışmam zor oluyorAdam canı sıkıldıkça yenilik yapıyor zaten
Benlik bir şey yok ki şu an. Anasayfa düzeltilecek o kadar.Demeyim dedem, ama diyeceğim. Bu kadar diziyi biraz azaltıp şu 7. yaş sürprizleri üzerinde çalışsan?
Bırak şimdi diziyi filmi Sıla'yı dinleBenlik bir şey yok ki şu an. Anasayfa düzeltilecek o kadar.Benden istediğiniz çoğu şey eklenti yapımcılarının veya maddi durumun elinde.
Günde birkaç saat dizi-film izliyoruz keyif olarak onu da çok görmeyin.
Hayır getirecez demeseydin baskı yapmazdık. Seçim vaadi gibi; yapacağız, yapacağız, yapmadıkBenlik bir şey yok ki şu an. Anasayfa düzeltilecek o kadar.Benden istediğiniz çoğu şey eklenti yapımcılarının veya maddi durumun elinde.
Günde birkaç saat dizi-film izliyoruz keyif olarak onu da çok görmeyin.
Sana özel yukarı çıkma butonu koydurdum daha hala yaranamıyoruz.Hayır getirecez demeseydin baskı yapmazdık. Seçim vaadi gibi; yapacağız, yapacağız, yapmadık
Sadece bende olursa o 1-2 hafta susabilirmSana özel yukarı çıkma butonu koydurdum daha hala yaranamıyoruz.7. yaşın bitmesine daha çok var sürprizler devam edecek.
Yalnız değilmişimSana da yazayım bitirdiklerim hariç.
Banlasa daha iyi olur, kesin susmuş olursun.Sadece bende olursa o 1-2 hafta susabilirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?