pompy nin listesinin aynısını mı yazıcanSağol ama herkesi yine sasirtacagim)))
6 da kaldınİkinci bahar
Çemberimde gül oya
Kurtlar vadisi(osman sınavlı bölümler)
Aşkı memnu
Canım ailem(ilk sezon)
Karadayi (ilk sezon)
pompy nin listesinin aynısını mı yazıcanSağol ama herkesi yine sasirtacagim)))
6 da kaldınİkinci bahar
Çemberimde gül oya
Aşkı memnu
Canım ailem(ilk sezon)
Karadayi (ilk sezon)
İzliyor diziyi beğeniyorda ilginç olan )tam beyazsoyluk bi dizi ismi
Sıdıka'yı izledinmi ?İkinci bahar
Çemberimde gül oya
Aşkı memnu
Canım ailem(ilk sezon)
Karadayi (ilk sezon)
Kiraz mevsimini sevmedigimi senaryosunu çok iyi olduğunu daha önce de yazdimtam beyazsoyluk bi dizi ismi
Yok sayıyla değil)))
Çok düşündüm on tane çıkmadı)) karadayi ve canım ailem sonradan ekledim işte çok gorunsun diye))pompy nin listesinin aynısını mı yazıcan
6 da kaldın
bence ilginç değil, beklenilen bi dizi ismi.İzliyor diziyi beğeniyorda ilginç olan )
Sıdıka'yı izledinmi ?
İzledik sidikayi hic bilmediğim ve nasıl devam ettiğini hala anlamadığım ender dizilerden)))İzliyor diziyi beğeniyorda ilginç olan )
Sıdıka'yı izledinmi ?
her senaryoya laf atan beyazsoy bu senaryoyu çok beğenmiş yani senin için efsane dizi diyebiliriz.Kiraz mevsimini sevmedigimi senaryosunu çok iyi olduğunu daha önce de yazdim
Yok sayıyla değil)))
Bence çok güzel bir diziy'di naıs beğenmedin ya hamza sana yakıştıramadım )İzledik sidikayi hic bilmediğim ve nasıl devam ettiğini hala anlamadığım ender dizilerden)))
Kiraz mevsimini sevmiyorum yahuu senaryosunu begendigimi kaç kez yazacağım))
SÖZ konusu aşkı memnu, şaşırmadım. herkesin ilk tercihi.
bende değilSÖZ konusu aşkı memnu, şaşırmadım. herkesin ilk tercihi.
Efsane olsa listeye yazardım. Ama senaryo olarak ders çıkarılacak bir senaryo (ilk on bolumu)her senaryoya laf atan beyazsoy bu senaryoyu çok beğenmiş yani senin için efsane dizi diyebiliriz.
Muhteşemi de yazacaktim vaz geçtim))) muhtesemin tek kurgusunu beğeniyordum ondan yazmadım))
Artik cocuktuk anlamadik mi esprileri bilememiyorum hic güldüğümu hatırlamıyorumBence çok güzel bir diziy'di naıs beğenmedin ya hamza sana yakıştıramadım )
Bilmiyorum ben beğeniyodum vallaArtik cocuktuk anlamadik mi esprileri bilememiyorum hic güldüğümu hatırlamıyorum
Neyini beğeniyordunBilmiyorum ben beğeniyodum valla
Hoşuma gidiyord'du valla hem konu hem karekter'ler Samim özellikle )Neyini beğeniyordun
Sıdıka nin abisiydi sanırım. O da guldurmuyordu ama Sıdıka dan nefret ediyordum çok gıcık geliyordu)))) abisi ile pek sorunum yoktuHoşuma gidiyord'du valla hem konu hem karekter'ler Samim özellikle )
Evet gıcık konuşmları oluydu ama dizi beni çekiyodu kendine nedense izliyordum eski bölümlerini tekrar verseler izlerim )Sıdıka nin abisiydi sanırım. O da guldurmuyordu ama Sıdıka dan nefret ediyordum çok gıcık geliyordu)))) abisi ile pek sorunum yoktu
Aman aramıza girmeyeyim))Evet gıcık konuşmları oluydu ama dizi beni çekiyodu kendine nedense izliyordum eski bölümlerini tekrar verseler izlerim )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?