En İyi Çıkış Yakalayan Aktris

yaprak dökümünde fikretin cici ailesi,ali rıza bey ve ailesi,sedef ve ailesi,oğuz cephesi,ferhunde cephesi en az 15-16 isim vardı
zaten belli kişiler üzerine yönelse reytingi düşerdi aynı 3.sezon öbgz nin 14 ten 8 e düşmesi gibi
Sadece geniş çaplı kadroya da bakmıyor ya da popüler kadroya, öyle olsaydı eğer my de 16 lardan 6 lara düşmezdi. Senaryo da önemli hep tekrar hep saltanat savaşı nereye kadar

16 dan 6 lara error errror
öbgz deki düşüş bir anda olmuştu zamanla değil yani kadro gidince reyting de gitti

16 dan 6 lara error errror
öbgz deki düşüş bir anda olmuştu zamanla değil yani kadro gidince reyting de gitti​
Geçen sene ki rtg lere bakarsan error vermez
çünkü sezon ortasında hafif hafif gitseydi bir anda düşmezdi. Şöyle düşün yeni sezonda bi bakıyosun ne meryem ne ibo ne de valide var, birden farklı halkın bağ kurmadığı noname oyuncular var. Bu durumda tabii daha fazla düşüş yaşar. Ama sezon ortasında ölüpte diğer bölümlerde o ölümün etkileri ve halkın aşina olduğu kadro o etkiyle diziye dahil olunca halk fazla reaksyon göstermiyor.

@yakup09 ben buna katilmiyorum.Bence en buyuk cikis yakalayan kisi Serenay Sarikayadir.Adanalidaki rolunden buralara kadar geldi.Ustelik 1 diziyle facebooktaki sayfasini 10a katladi.Ergenlerin goz bebegi oldu.Dizilerin aranan yuzu oldu.Yani bnce Serenay !!!!! Farahtan daha cok cıkıs yakaladi Serenay !

aylin ile ali kaptan gitti bir
bir de hüseyin avni danyal
my de 3 bölümde nigar,lütfi paşa,şah sultan,hatice sultan,şehzade mehmet ve 4-5 kişi daha en önemlisi meryem gitti dizi yerinde sapasağlam çok şükür

@yakup09 ben buna katilmiyorum.Bence en buyuk cikis yakalayan kisi Serenay Sarikayadir.Adanalidaki rolunden buralara kadar geldi.Ustelik 1 diziyle facebooktaki sayfasini 10a katladi.Ergenlerin goz bebegi oldu.Dizilerin aranan yuzu oldu.Yani bnce Serenay !!!!! Farahtan daha cok cıkıs yakaladi Serenay !

Yalnız ergenlerin gözdesi olmayı çıkıştan yakalayacaksak ben bi şey demiyorum.

sadece ergenlerin gözdesi olmadı önceki mesajımda belirttiğim üzere meryem ve kıvanç ın elidor ve mavi jeans reklamlarını da kaptı yani büyük gelişme var

aylin ile ali kaptan gitti bir
bir de hüseyin avni danyal
my de 3 bölümde nigar,lütfi paşa,şah sultan,hatice sultan,şehzade mehmet ve 4-5 kişi daha en önemlisi meryem gitti dizi yerinde sapasağlam çok şükür
Yalnız osmanda gitti onlarla beraber.
lüftiyi , şahı sayacaksan ben de valide d kadar fenomen olmuş balıkçıyı sayıyım. Ve inci hocayı da ?

sadece ergenlerin gözdesi olmadı önceki mesajımda belirttiğim üzere meryem ve kıvanç ın elidor ve mavi jeans reklamlarını da kaptı yani büyük gelişme var
O konuda haklısın. Medcezirle büyük bi yükselişte.
ama ergen gözdesi olayı çok ayrı bi olay

yok artık şah sultan gitti sıradan bir karakter değil hatçe kadar değeri var üstüne deniz çakır oynuyor o rolü sıradan bir isim değil
ayrıca bir anda gidenleri sayıyoruz öyle sezon boyunca gidenleri değil

Orası da var.
Zor gibi bence Meryem unutuldu döneceği yok.

Orası da var.
tabe canım kız şu an facebookta en çok konuşulan ünlü
ayrıca bu işin yurtdışı ayağı var daha yurtdışında az biraz popülerler diye tuba ve songül yıllardır işi götürüyor meryem my nin getirdiği popülerlikle 10 yıl idare eder

yok artık şah sultan gitti sıradan bir karakter değil hatçe kadar değeri var üstüne deniz çakır oynuyor o rolü sıradan bir isim değil
ayrıca bir anda gidenleri sayıyoruz öyle sezon boyunca gidenleri değil​
Yok artık 😱Bir anda gidenler mi?
Hatice ile mustafa arasında asırlar var ama

Orası da var.
Meryem hedefi baya kısaltmış. Facebook paylaşımlarıyla küçük gözde edalarında

Fanlar hep konuşur zaten.
Ayrıca Meryem'in kendisini kanıtlaması lazım başka yapımlarla. Görelim bakalım reytingi var mı yok mu, my'deki başarısı tesadüf mü değil mi?

Meryem'in bir çıkışı olmadı ki katılıyorum, ilk sezon çok konuşuldu ödülleri topladı, herkesi büyüledi lakin devamını getiremedi. Şayet Türkiye'den kaçmasaydı belkide çok farklı olacaktı, son 2 yılda skandalları ve hamileliği ile gündeme geldi onun harici kariyeri açısından hiçbir haberini duymadık. Adı unutuldu.
Farah konusunda da katılıyorum..

ben zaten mustiyi saymadım farkındaysan
101-103 arası gidenler sadece

meryem 3 sezon da ödüllri topaldı antalyayı bile 3.sezonda aldıı
ayrıca adının unutulduğunu sanmıyorum kıvanç tatlıtuğ aşk-ı memnudan sonra 1.5 sezon boş geçirdi adı unutuldu mu?

Ayrıca Meryem'in kendisini kanıtlaması lazım başka yapımlarla. Görelim bakalım reytingi var mı yok mu, my'deki başarısı tesadüf mü değil mi?
kanıtlar meryemde bu oyunculuk olduktan sonra

Meryem'in bir çıkışı olmadı ki katılıyorum, ilk sezon çok konuşuldu ödülleri topladı, herkesi büyüledi lakin devamını getiremedi. Şayet Türkiye'den kaçmasaydı belkide çok farklı olacaktı, son 2 yılda skandalları ve hamileliği ile gündeme geldi onun harici kariyeri açısından hiçbir haberini duymadık. Adı unutuldu.
Farah konusunda da katılıyorum..

@mrt-06 sevindim katılmana ve objegtif değerlendirmene bi my izleyicisi olarak

ben zaten mustiyi saymadım farkındaysan
101-103 arası gidenler sadece

meryem 3 sezon da ödüllri topaldı antalyayı bile 3.sezonda aldıı
ayrıca adının unutulduğunu sanmıyorum kıvanç tatlıtuğ aşk-ı memnudan sonra 1.5 sezon boş geçirdi adı unutuldu mu?

kanıtlar meryemde bu oyunculuk olduktan sonra

Şeh mehmeti mstf anlamışım.
lakin mhmt etkisiz eleman. Saymaya gerek yok bence

@Bully oyunculuktan öte anneliği geliştirmeye yöneldi maviş gözlü

İnşallah bu yüzden oyunculuk anlamında çöküşe geçer.

Farah'ı ÖBGZK'de tanıdık ama ÖGZK'den sonra hemen başrol verilmesi yapımcılar açısından yanlıştı. Aynı şey Yıldız Çağrı Atiksoy için de geçerli. Bu iki ismin de yıldızının parladığı diziler ÖBGZK ama ÖBGZK'den sonra hemen başrol olması ne kadar doğru tartışılır...

Mesela Aras Bulut İynemli'yi bu konuda gerçekten tebrik ediyorum. Belki başrol gelmiştir kendisine ama yan rol tercih etmiş.

@dizi kolik yalnız şöyle bi şey var. misal aras için berenle başrol, büyük bütçeli bir dizi için teklif götürüyor yapımcı. sence kabul etmez mi ? sorması bile abes, koşa koşa eder kabul.
demek ki denk gelmemiş aras'a başrol.. farahın yerinde olupta o teklife hayır diyecek bi kişi bile yok.

Ben suçu Farah'ta değil zaten yapımcılarda arıyorum. Teklif eden yapımcı da hata açıkçası...