Ohaaa gerçekten fenaymış😱😱 ,allah kolaylık versin dedirttiren cinstenŞırnak Bestler Dereler'de askerdim sırtımda 35 kilo yükle 100 kilometre yürüdüğümü bilirim.Biz çatıymaya giderken 1-2 gün yürürdük.
Can korkusu var yorgunluk kimin umrunda.Ohaaa gerçekten fenaymış😱😱 ,allah kolaylık versin dedirttiren cinsten
Kolay değilmiş gerçekten hangi sene yaptın? bu arada askerliği ,bakalım biz napcaz benimkide yakındırCan korkusu var yorgunluk kimin umrunda.
2003'te yaptım. Beni bugün alsalar yine giderim.Hala çivi gibi komandoyuz.Kolay değilmiş gerçekten hangi sene yaptın? bu arada askerliği ,bakalım biz napcaz benimkide yakındır
Baya bi eski dönem ben doğduktan 9 yıl sonra sen askerdeymişsin2003'te yaptım. Beni bugün alsalar yine giderim.Hala çivi gibi komandoyuz.
Savaşırım demek kolay ama karşındaki de insan sonuçta,can almak kolay değil.Ben askerden geldikten sonra bunalıma girdim hastanelerde yattım geceleri hiç uyuyamıyordum.Neler neler çektim.Baya bi eski dönem ben doğduktan 9 yıl sonra sen askerdeymişsin
Bende askerlikten kaçar bir tip var 😀 bir kere yapayımda dahada gitmeyeyim kurtulayım gözündeyim,ama savaş gibi birşey olsa ilk koşanlardan biri olurum şuanda askerliğin boş birşey olduğunu düşünüyorum
Tabiki senin ne çektiğini ben bilemem elbette burdan demekle olmuyor hiçbirşey görünenin ardında birde görünmeyen kısmı var işte 😉 yani bu laftan birilerini öldürdüğün çıkıyor sanırım . Ama aşkta ve savaşta herşey mübahdır demişler ..Savaşırım demek kolay ama karşındaki de insan sonuçta,can almak kolay değil.Ben askerden geldikten sonra bunalıma girdim hastanelerde yattım geceleri hiç uyuyamıyordum.Neler neler çektim.
Öyle derinlere girmeyelim ilerde birgün karşıma çıkabilir.Tabiki senin ne çektiğini ben bilemem elbette burdan demekle olmuyor hiçbirşey görünenin ardında birde görünmeyen kısmı var işte 😉 yani bu laftan birilerini öldürdüğün çıkıyor sanırım . Ama aşkta ve savaşta herşey mübahdır demişler ..
Peki sen nasıl diyorsan 😉 Sorularımla rahatsız ettiysem beni mazur gör🙁Öyle derinlere girmeyelim ilerde birgün karşıma çıkabilir.
Yok güzel sohbet ettik akşamdan beri seninle,ben kendi adıma memnun kaldım.Peki sen nasıl diyorsan 😉 Sorularımla rahatsız ettiysem beni mazur gör🙁
Elbette bende memnun kaldım,çevremdekilerin çok soru sorduğumu söylemeleri sinirimi bozuyor acaba burada da mı fazla soru sordum demeden edemedim kendimiYok güzel sohbet ettik akşamdan beri seninle,ben kendi adıma memnun kaldım.
Öyle olsa ben kaçardım.Elbette bende memnun kaldım,çevremdekilerin çok soru sorduğumu söylemeleri sinirimi bozuyor acaba burada da mı fazla soru sordum demeden edemedim kendimi
Pekala o zaman tekrar görüşmek dileğiyle diyelimÖyle olsa ben kaçardım.