En çok ne kadar yol yürüdünüz?

gözlemci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,612
Puanı
861
Evet arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum en çok kaç metre veya en çok kaç kilometre yol aldınız yürüyerek tabiki....

Şırnak Bestler Dereler'de askerdim sırtımda 35 kilo yükle 100 kilometre yürüdüğümü bilirim.Biz çatışmaya giderken 1-2 gün yürürdük.:X

2003'te yaptım.:X Beni bugün alsalar yine giderim.Hala çivi gibi komandoyuz.:)
Baya bi eski dönem ben doğduktan 9 yıl sonra sen askerdeymişsin :)

Bende askerlikten kaçar bir tip var 😀 bir kere yapayımda dahada gitmeyeyim kurtulayım gözündeyim,ama savaş gibi birşey olsa ilk koşanlardan biri olurum şuanda askerliğin boş birşey olduğunu düşünüyorum :)

Baya bi eski dönem ben doğduktan 9 yıl sonra sen askerdeymişsin :)

Bende askerlikten kaçar bir tip var 😀 bir kere yapayımda dahada gitmeyeyim kurtulayım gözündeyim,ama savaş gibi birşey olsa ilk koşanlardan biri olurum şuanda askerliğin boş birşey olduğunu düşünüyorum :)
Savaşırım demek kolay ama karşındaki de insan sonuçta,can almak kolay değil.Ben askerden geldikten sonra bunalıma girdim hastanelerde yattım geceleri hiç uyuyamıyordum.Neler neler çektim.

Savaşırım demek kolay ama karşındaki de insan sonuçta,can almak kolay değil.Ben askerden geldikten sonra bunalıma girdim hastanelerde yattım geceleri hiç uyuyamıyordum.Neler neler çektim.
Tabiki senin ne çektiğini ben bilemem elbette burdan demekle olmuyor hiçbirşey görünenin ardında birde görünmeyen kısmı var işte 😉 yani bu laftan birilerini öldürdüğün çıkıyor sanırım . Ama aşkta ve savaşta herşey mübahdır demişler ..

Tabiki senin ne çektiğini ben bilemem elbette burdan demekle olmuyor hiçbirşey görünenin ardında birde görünmeyen kısmı var işte 😉 yani bu laftan birilerini öldürdüğün çıkıyor sanırım . Ama aşkta ve savaşta herşey mübahdır demişler ..
Öyle derinlere girmeyelim ilerde birgün karşıma çıkabilir.:)