En Çok Para Kazanan Türk Ünlüler

Reytinger

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,256
Puanı
460
Bilindiği gibi Forbes dergisi geçen günlerde 'En Çok Kazanan Ünlüler' listesini yayınlamıştı. Listenin zirvesinde ise Madonna yer alıyordu. Listede yabancı ünlülerine yanı sıra Türk ünlülere de gözler çevrildi.

TV sektörüne önem her yıl arttıkça Türk yıldızlar yabancı yıldızlarla arasındaki farkı her yıl biraz daha azaltmayı başarıyor. Listede telebizyon programları, diziler, konserler, reklam gelirlerinin hepsi hesaba katılarak yapılıyor. Ünlüler sadece dizilerle değil reklam çalışmalarıyla da para kazanıyorlar.

Listede başı çeken isim reyting rekorlu programlarıyla Acun Ilıcalı oldu.Ilcalı programlarının yanı sıra oynadığı ING Bank reklamlarından da büyük para kazanıyor.
Onun hemen takipçisi ise 'CMYLMAZ 101 FUNDAMENTALS' filmiyle gişede 4 Milyon seyirciye ulaşan Cem Yılmaz oldu. Cem Yılmaz ayrıca stand-up şovlarından ve İş Bankasından da büyük miktarda para elde ediyor.
En çok kazanan kadın oyuncu ise Beren Saat oldu. Oynadığı dizi 'İntikam' ve Duru reklamından büyük bir miktarda para kazanıyor.

Seda Sayan da sunduğu program ve Goldmaster reklamlarından para elde ediyor.
Kıvanç Tatlıtuğ 'Kuzey Güney' dizisi ve diğer 2 farklı reklam filminden 18 Milyon TL kazanıyor.
Kenan İmirzalıoğlu 'Karadayı' dizisi, 'Uzun Hikaye' filminden ve ayrıca KİP markasının yüzü olmasından dolayı 6 Milyon TL kazanıyor.
En çok kazanan 'aile' unvanını ise Halit Ergenç ve Bergüzar Korel elinde tutuyor. Çiftin ikisi de çok sevilen dizilerde başrol.
Şovmen Beyazıt Öztürk ise 7 Milyon TL kazanca sahip. Ayrıca Denizbank reklamlarından da 1.5 Milyon kazanç elde ediyor.
Ünlü popçu Murat Boz'un ise 2 Milyon TL kazandığı biliniyor.

Acun Ilıcalı: 72 Milyon TL
Cem Yılmaz: 23 Milyon TL
Beren Saat: 7 Milyon TL
Halit Ergenç: 2.5 Milyon TL
Kenan İmirzalıoğlu: 6 Milyon TL
Kıvanç Tatlıtuğ: 18 Milyon TL
Seda Sayan: 6 Milyon TL

00_9914.jpg

acun uçmuş :)
kıvanç tAatloıtuğ un kazancı fazla olmuş bence
beren farkını konuşturup en çıok kazanan kadın olkmuş
seda sayan hala liastefde garip onu yerine esra erol olabilşirdi

Acun liste başı paraya önem vermeyen bi isim ilginç.

Seda Sayan'a şaşırdım. 😱

Seda Sayan'ın listede olmasına şaşırdım. Büyük bir kanala dönse daha da artar kazancı. Çoğu kişi 2 senedir ekranlarda yok biliyordur eminim. :)

72 milyon TL mi acun'a bak ama yetenek sizsiniz,o ses türkiye,survivor gibi muhteşem yapımlar yapıyo fark atması normal :)

Acunun haftada 5 gün yayın yapması ile normaldir o rakamlar. 6 güne bile çıkmışlığı var. :D Listedeki isimlerin dizileri de 5 gün yayınlansa aynı rakama ulaşırlar. :D

Hadise'ninde listede olacağını düşünüyordum. Sadece geçtiğimiz yaz 60 konser. 2013'ün başından itibaren ise 50 konser verdi. Konser başı 60 -70 bin TL alıyor. Şaşırdım.