En Çok İzlenen Film Rekoru Kırıldı!

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,344
Puanı
1,061
Adematalay-sinemadan-recep-ivedik-kultur-budamedyacom.jpg

Türkiye'nin en çok izlenen filmi 2014'te bir kez daha değişti.

Düğün Dernek filmi Fetih 1453 filmini tahtından indirerek yıllar sonra en çok izlenen film olmuştu ancak tahta hakimiyeti çok uzun sürmedi ve Recep İvedik serisinin 4 filmi geçtiğimiz hafta yeni rekoru kırdı.

Geçtiğimiz hafta 134.904 kişinin izlediği film toplamda 6.912.803 kişilik gişeye ulaşarak 6.900.548 kişinin izlediği Düğün Dernek filmini geçti ve en çok izlenilen film oldu.

Filmin yaratıcısı Şahan Gökbakar ise “Türkiye’nin en çok izlenen filmi efsane ‘Recep İvedik’ oldu. Bu eşsiz başarıyı ve tarifsiz mutluluğu bizlere yaşatan halkımıza çok teşekkürler. Güzel ülkemin güzel insanları beraber kahkaha atmaya devam edeceğiz'' mesajıyla mutluluğunu Twitter'dan iletti.

bence haketmiyor bunu o kadar ahım şahım bişey değil

Recep İvedik 1 (2007) izlenme rekoru kırdı..Recep İvedik 4 (2014) izlenme rekoru kırdı. Kısacası memlekette 7 yılda değişen bir şey yok....:)

Tebrikler Recep. :D Film serinin en kötü filmiydi ama rekoru kırdı. :D

Tebrikler.. Ama hakettiğini düşünmüyorum, böyle basit filmler nasıl izleniyor anlamıyorum. Çerez niyetine izle, gül orası ayrı. Ama öbür türlü sinemaya gidip izlenecek kadar kaliteli mi? İyi mi? Orası muamma.. :)

sinamaya gitmedim bu filim için ama filimin siname çekimini indirdim bilgisayarıma odamdayken o sinama havasını tadabliyorum insanların gülme sesleriyle birlikte izlemek çok keyifli sinamaya akdar yorulmamada gerek yok haha sinema odama geliyor :kiki::kiki:
4-5 defa izledim çok keyifli olmuş bence özellikle yarışma sahneleri harika :F