Emret Komutanım Yeniden Aramızda !

Mylasa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
39
Puanı
160
Arkadaşlar Emret Komutanım bugün itibariyle hafta içi her gün saat 8.45'te Kanaltürk'te yayınlanıcak. Ayrıca dizide Geniş Aile'nin Cevahir'i Ufuk Özkan'da rol alıyor. Bildiğim kadarıyla Emret Komutanım'daki lakabı Terliksi Vedat'tır.

ben fazla izlemezdim ama tekrarlarıni izledim. Birde sinema filmi çekmişlerdi hatta adı Emret Komutanım Şah Mat'ti herhalde. Mehmet ali erbilde vardı filmde azeri rolünde ve kötüydü

Ben de şimdi bu konuyu açmaya hazırlanıyordum. :)

Gerçekten iyiydi dizinin ilk sezonu. İzlemeyenler izlesinler :D

Emret Komutanım - Şen Şakrak (Aysun Kayacı & İsmail YK) - Dadı - Ramazan Neşesi (Burak Kut & Sevcan Orhan)

Kanaltürk iyi sayılabilecek bir yayın akışı hazırlamış. Ramazan ayının yükselişteki kanallarından biri olabilirler :)

ufuk özkan ordada yardiriyor. Ayrıca arda kuralda var sermiyan midyat yani hamza baya güzel bir dizi yani.

Eskiden çok severek izlediğim aslında bitmese çok güzel olacak dediğim bir diziydi. Dizi bittiğinde oyuncular başka filmlerde başrolleri kaptılar. Her neyse ilk bölüm süperdi gülmekten kırıp geçirdi. Hamza'yı Levent üsteğmen sandılar o üsteğmen kıyafeti giymişti.
Hamza,"Naber,Noluyo asker?" :D :D :D

Daha sonra Levent üsteğmen dolanıyor, dolanıyor falan Hamza sanıyorlar onu alıyorlar. İştimaya götürüyorlar. Levent Üsteğmen Benim falan der ama Astek Kerim ve Ahme Başçavuş inanmaz. Astek Kerim, Levent üsteğmenin kolundan tutar ve o sırada Levent Üsteğmen "Bırak kolumu" der. Levent Üsteğmen, bu ikazı dikkate almayan Astek Kerim'i müthiş bir hamle ile kolundan tutarak çevirir Astek Kerim yerdedir. Levent Üsteğmen'in yaptığı o hareket süperdi.

Kanal Türk iyi yayın akışı hazırladığı doğru ama Emret Komutanım'ı sabah değilde Akşam üstü oynatsalar daha mantıklı olacaktı bence.

Son düzenleme:
hamza manyak biri ya süper rol yapıyo adam ama hakettiği değeri görmüyo maalesef. Birde emret komutanımin çakmasini çekmişlerdi bir ara hatta adanalıdaki fikoda vardı niye bitti o reyting yüzünden mi

hamza manyak biri ya süper rol yapıyo adam ama hakettiği değeri görmüyo maalesef. Birde emret komutanımin çakmasini çekmişlerdi bir ara hatta adanalıdaki fikoda vardı niye bitti o reyting yüzünden mi

Evet reytingi kötüydü onun :)

Bu arada Aztek Kerim'i unutmuşum :D Onun da hastasıydım :D

hatta diziye sonradan bir komutan mi ne gelmişti çok pis tokat atıyordu be