Evet arkadaşlar karşınıza yepyeni bir proje ile geliyorum.
Bu yarışmadaki amaç forum üyelerinin bir hikaye yazıp bu hikayeyi bana özelden gönderip yarışmaya katılması.
Yarışma için kurallar :
1. Hikayenin daha önce hiç bir yerde yayınlanmayacak olması.
2. Hikayeyi yazanın olayları kendi yaşıyormuş gibi anlatması. Yani sürekli 1. tekil kişi ekini kullanması.
3. Hikaye daha önce başınızdan geçmiş olabilir ya da geçmemiş de olabilir. Orası size kalmış
4. Hikayenin Türkçe kurallarına uygun olarak yazılması.
5. Hikayenin en az 7 satır en fazla 15 satır aralığında yazılı olması. ( Normal yazı boyutlarına göre )
6. Hikayenizi en geç 26 Mayıs'a kadar bana gönderebilirsiniz.
Hikayelerde oylama nasıl olacak ?
2. Katılan kişi sayısına göre yarışmacılar arasında karşılıklı turlar düzenlenecek ve bu turlara göre Çeyrek Final, Yarı Final ve Final anketleri olacak.
1. olan kişiye Gümüş Madalya verilecektir.
Yarışmaya katılacaklar bu konuya katılacağım demeleri yeterlidir
Bu yarışmadaki amaç forum üyelerinin bir hikaye yazıp bu hikayeyi bana özelden gönderip yarışmaya katılması.
Yarışma için kurallar :
1. Hikayenin daha önce hiç bir yerde yayınlanmayacak olması.
2. Hikayeyi yazanın olayları kendi yaşıyormuş gibi anlatması. Yani sürekli 1. tekil kişi ekini kullanması.
3. Hikaye daha önce başınızdan geçmiş olabilir ya da geçmemiş de olabilir. Orası size kalmış
4. Hikayenin Türkçe kurallarına uygun olarak yazılması.
5. Hikayenin en az 7 satır en fazla 15 satır aralığında yazılı olması. ( Normal yazı boyutlarına göre )
6. Hikayenizi en geç 26 Mayıs'a kadar bana gönderebilirsiniz.
Hikayelerde oylama nasıl olacak ?
2. Katılan kişi sayısına göre yarışmacılar arasında karşılıklı turlar düzenlenecek ve bu turlara göre Çeyrek Final, Yarı Final ve Final anketleri olacak.
1. olan kişiye Gümüş Madalya verilecektir.
Yarışmaya katılacaklar bu konuya katılacağım demeleri yeterlidir
Son düzenleme: