emreemreu'dan Yepyeni Bir Yarışma : " FF En Favori Hikaye "

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
7,107
Puanı
1,060
Evet arkadaşlar karşınıza yepyeni bir proje ile geliyorum.

Bu yarışmadaki amaç forum üyelerinin bir hikaye yazıp bu hikayeyi bana özelden gönderip yarışmaya katılması.

Yarışma için kurallar :

1. Hikayenin daha önce hiç bir yerde yayınlanmayacak olması.

2. Hikayeyi yazanın olayları kendi yaşıyormuş gibi anlatması. Yani sürekli 1. tekil kişi ekini kullanması.

3. Hikaye daha önce başınızdan geçmiş olabilir ya da geçmemiş de olabilir. Orası size kalmış :)

4. Hikayenin Türkçe kurallarına uygun olarak yazılması.

5. Hikayenin en az 7 satır en fazla 15 satır aralığında yazılı olması. ( Normal yazı boyutlarına göre )

6. Hikayenizi en geç 26 Mayıs'a kadar bana gönderebilirsiniz.

Hikayelerde oylama nasıl olacak ?

2. Katılan kişi sayısına göre yarışmacılar arasında karşılıklı turlar düzenlenecek ve bu turlara göre Çeyrek Final, Yarı Final ve Final anketleri olacak.

1. olan kişiye Gümüş Madalya verilecektir. :)

Yarışmaya katılacaklar bu konuya katılacağım demeleri yeterlidir :)

Son düzenleme:
Katilim çok olursa; çeyrek final, yari final ve final olur kanimca. :)

Basarilar.

Teşekkürler Furkan :)

Bu arada katılacaklar konuya katılacağım yazarlarsa iyi olur :):)

Bence böyle yapilsin; Herkes özelden sana hikayesini yollasin ama sen hikayeleri açikladiginda, hikayelerin kime ait oldugunu yazmamalisin ki adaletli bir anket olsun. Ve katilacagim diye de denilmesin, gizlilik olsun. Projen adina daha iyi olur. :)

Bence böyle yapilsin; Herkes özelden sana hikayesini yollasin ama sen hikayeleri açikladiginda, hikayelerin kime ait oldugunu yazmamalisin ki adaletli bir anket olsun. Ve katilacagim diye de denilmesin, gizlilik olsun. Projen adina daha iyi olur. :)

Kimin katılacağı belli olsun ama hikayeleri kimlerin yazdığını en sonunda açıklayabiliriz, doğru söylüyorsun :)

Kimin katılacağı belli olsun ama hikayeleri kimlerin yazdığını en sonunda açıklayabiliriz, doğru söylüyorsun :)

Bence belli olmasin, çünkü mesela takas yazarsa kvp'yle ilgili bir hikaye olur ve herkes takas'in yazacagini bilir ve oylar takas'a gider. Lütfen yazmayiniz katilacagini. Zaten emre nasil olsa bilecek özel mesajdan. Bizim bilmememiz daha iyi.

Bence belli olmasin, çünkü mesela takas yazarsa kvp'yle ilgili bir hikaye olur ve herkes takas'in yazacagini bilir ve oylar takas'a gider. Lütfen yazmayiniz katilacagini. Zaten emre nasil olsa bilecek özel mesajdan. Bizim bilmememiz daha iyi.

Hikayeyi kimin yazdığı belli olmayacak zaten :)

Katılacaklar yazsınlar bu konudan bir şey olmaz :):)

Teşekkürler :)

Katılan sayısını kes, 0 kişi :D Şuanda çok iyi bir başarı yapmış bulunmaktayım :D

Hikaye öyle çabuk yazilmiyor ki? Saatlerce hatta günlerce düsünmek gerek bence. Herkes, bir seyleri karalayip ciddiye almazsa bu projeyi, senin adina kötü olur sonuçta bu projenin basarili olmasini istiyorsun ve gümüs madalyayi kazanacak olan kisi bosuna kazanmamis olacak. :)

Hikaye öyle çabuk yazilmiyor ki? Saatlerce hatta günlerce düsünmek gerek bence. Herkes, bir seyleri karalayip ciddiye almazsa bu projeyi, senin adina kötü olur sonuçta bu projenin basarili olmasini istiyorsun ve gümüs madalyayi kazanacak olan kisi bosuna kazanmamis olacak. :)

Orası tamam da katılan en azından beni de yaz demeli :):)

başarılar ama çok katılan olacağını sanmıyorum :D