emreemreu ile Hayatın İçinden | Sayı 5 | Kanal D - Değerlendirme

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,808
Puanı
1,060
emreemreu ile Hayatın İçinden | Sayı 5 | Kanal D

Sayı 5'de Kanal D hakkında değerlendirme yapacağım! :)

KANAL D

Türkiye'nin kanalı olarak tanımlanan Kanal D dizileriyle ön plana çıkan bir kanal durumunda. Neredeyse haftanın her günü zirveye oynayan Kanal D dizileri şuan için reyting anlamında iyi bir yol kat ediyor. Kaliteli işlerine baktığımızda neredeyse her dizisi ön plana çıkıyor. Şimdi Kanal D'nin dizilerini ele alacağız.

Arka Sokaklar

Hem yeni bölümleriyle hem de tekrar bölümleriyle çok iyi oranlar almakta. Ancak artık süresinin dolduğunu düşünürekten bu sezon Final yapmasını diliyorum.

Kanıt

Polisiye olarak güzel bir dizi. Diğer polisiyelere göre farklı bir türü var. Sabit bir izleyicisi olduğunu düşünüyorum. 1 sezon daha devam etmesinde fayda var.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki

Geçen sezonunun ve bu sezonun reyting rekortmeni dizisi Öyle Bir Geçer Zaman Ki bu sezon oranlarında düşüş yaşasa da hala en çok izlenen dizi durumunda. 1 sezon daha devam etmesinde fayda var.

Kuzey Güney

Çarşamba akşamlarının şüphesiz en kaliteli işlerinden ikincisi. Reyting anlamında Muhteşem Yüzyıl'dan gerilerde olsa da devam etmesinde fayda var. Bence 1 sezon daha devam edip, bitirilmeli.

Fatmagül'ün Suçu Ne ?

Reyting anlamında iyi bir dizi ama kalite bakımından bence iyi bir dizi değil. Bu sezon bitirilecek olan dizinin bitmesini doğru buluyorum.

Yalan Dünya

Güzel bir sit-com dizisi. Esprileri kaliteli, güldürmeyi başaran bir dizi. 2 sezon daha sürmesinde fayda var. Umarız reytingleri düşüp, hemen bitmez.

Keşanlı Ali Destanı

Kaliteli bir dizi gibi görünüyor. Hiç izlemedim ama kaliteli gibi görünmesindeki en büyük etken Çağan Irmak bence. Çağan Irmak'ın isminin geçmesi bile dizinin kalitesini ortaya koyuyor. Reyting anlamında iyi gitmeyen bir dizi fakat dizi zaten bu sezon sona erecek. Bu reytinglerle sezon sonunu çıkartır. Yani aniden yayından kaldırılma olmaz.

Umutsuz Ev Kadınları

İyi ve kaliteli bir dizi. Ne kadar çok Avrupa'dan alınarak yapılsa da iyi işler ortaya koyuyor. 2 sezon daha devam etmesinde fayda var.

Geçelim şimdi programlara

Şanslı Masa

Yazın iyi oranlar aldı. Haftada 3 gün bile yayınlandı. Yaz olarak iyi işler çıkartıyor. Ancak kış mevsimine gelince oranlarında düşüş oldu. Bence şimdi sezon finali yapıp yazın tekrar başlamalı.

Kazanmak İçin Bir Dakika

Şuan için saatinin yanlış olduğunu düşünüyorum. Bence PT-2'de yayınlanmalı. Çünkü bu program PT-2 programı. Ayrıca yazın devam etmesinde de fayda var. Eğer yazın devam ederse iyi oranlar alacağjndan emin olabilirim.
Beyaz Show

Ünlü konukların yer aldığı Beyaz Show kaliteli bir talk-show durumunda. Uzun süre daha devam etmesinde fayda var.

Gündüz kuşağı

Kanal D'nin gündüz kuşağına baktığımızda programlar ve dizi tekrarları yerini almakta.

Doktorum

İyi oranlar alıyor. Yararlı bir program. 1 sezon daha devam etmesinde fayda var.

Mutfağım

Star TV'de ve Samanyolu TV'de olduğu gibi yemek programı. Böyle programların vakti doldu bence. Bu sezon sonunda bitmeli.

Bana Her Şey Yakışır

Geçen sezon çok iyi oranlar alıyordu. Bu sezon düşüş yaşadı. Bence bu programın vakti doldu. Zaten çok da iyi bir program olduğunu düşünmüyorum. Bu sezon bitmeli.

Evim Şahane

Çok iyi oranlarla başladı yayın hayatına. 2 sezon daha devam etmesinde fayda var.

Akasya Durağı ( tekrar )

Reyting anlamında çok iyi bir dizi ancak kaliteli bakımından iyi olduğu söylenemez. Tekrarları en az 10 kere verilmiştir. Kanal D'nin gündüz kuşağında ilk olarak kaldırılması gereken olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Kanal D'nin bu diziyi reyting için yayınladığını da belirtmekte fayda var.

Arka Sokaklar ( Tekrar )

Tekrar bölümleriyle çok iyi oranlar alan dizi. Şuan 200 küsürüncü bölüm yayınlanıyor. Bence tekrar başa sarmadan bitirilmeli.

Okuduğunuz için teşekkürler. Bir sonraki sayıda ATV'yi ele alacağım :)

Baştan bir beğeneyim dedim, tek tek uğraşmışsın. :)

Şimdi okumaya geçeceğim. :)

Yorumlar :

1-) Arka Sokaklar dileğinin tutmayacağını biliyorsundur herhalde. :)

2-) Şanslı Masa görüşüne katılmıyorum, artık büyüsü bozuldu o işin, ne kadar süre uzaklaşırsa uzaklaşsın geri döndüğünde şu ankinden daha iyi bir performans sergilemez. O nedenle bu sezon bitmesinde yarar var. :)

3-) Kazanmak İçin 1 Dakika görüşüne de aslında çok katılmıyorum. Geç saatler iyi olabilir belki ama bana ekranın daha boş olduğu 17:00-21:00 saatleri arası daha doğru geliyor, şu anki durumu kötü değil diyebiliriz yani. Ama haber öncesinde daha başarılı olacağına inanıyorum.

4-) Arka Sokaklar ve Akasya Durağı'nın da kaldırılmayacağını adın gibi biliyorsundur herhalde. :)

Kalanlarına katılıyorum. Son olarak şunu ekleyeceğim, Kanal D gündüz kuşağında şu an için sadece dizileri ve Evim Şahane ile var, diğerleri pek iş yapmıyor.. :)

Yazın için teşekkürler, güzel paylaşım. Bu arada sabahın köründe çıkan irfan Değirmenci'ye de iki laf çaksaydın fena olmazdı, üvey evlat muamelesi görmesin. :)

Teşekkürler hepinize :)

Yorumlar :

1-) Arka Sokaklar dileğinin tutmayacağını biliyorsundur herhalde. :)

2-) Şanslı Masa görüşüne katılmıyorum, artık büyüsü bozuldu o işin, ne kadar süre uzaklaşırsa uzaklaşsın geri döndüğünde şu ankinden daha iyi bir performans sergilemez. O nedenle bu sezon bitmesinde yarar var. :)

3-) Kazanmak İçin 1 Dakika görüşüne de aslında çok katılmıyorum. Geç saatler iyi olabilir belki ama bana ekranın daha boş olduğu 17:00-21:00 saatleri arası daha doğru geliyor, şu anki durumu kötü değil diyebiliriz yani. Ama haber öncesinde daha başarılı olacağına inanıyorum.

4-) Arka Sokaklar ve Akasya Durağı'nın da kaldırılmayacağını adın gibi biliyorsundur herhalde. :)

Kalanlarına katılıyorum. Son olarak şunu ekleyeceğim, Kanal D gündüz kuşağında şu an için sadece dizileri ve Evim Şahane ile var, diğerleri pek iş yapmıyor.. :)

Yazın için teşekkürler, güzel paylaşım. Bu arada sabahın köründe çıkan irfan Değirmenci'ye de iki laf çaksaydın fena olmazdı, üvey evlat muamelesi görmesin. :)

Biliyorum elbette :D Arka Sokaklar ve Akasya Durağı iyi reytingler aldığı sürece kaldırılmayacaktır. Yani bu çile uzun süre daha devam edecek.

İrfan Değirmenci'yi unutmuşum.

O da iyi reytingler alıyor sabahın köründe yayınlanmasına rağmen. Bende ara sıra izliyorum İrfan Değirmenci'yi. 2 sezon daha sürmesinde fayda var :D

Teşekkürler tekrardan :)

guzel bı çalışma olmuş :) obgzk harıç dıgerlerıne katılıyorum. O dızı hemen bıtmelı

fatmagülün suçu ne dizisine kalitesiz demişsin bence tv deki en kaliteli film..
öbgz bir yıl daha devam etsin demişsin bence bu yıl bitmeli
diğer dediklerine aynen katılıyorum..

emreemreu flood yaptığın için mesajlarını birleştirebilir miyim ? :d :d :d

Ama konuyu okuyan saatlere bakmaz ki, o sadece alt alta mesajlar görür aynı kişiden. :)

on numara bir değerlendirme olmuş çok beğendim :D