emreemreu 25.000'ler kulübünde

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XanTier
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@emreemreu 7 sene sonra tekrardan 25. Bin olmanı tebrik ederim

Konudan anladığımıza göre eskiden de süper modmuşsun. Yöneticiliğini beğendiğimi belirtmek isterim😊

Reactions: emreemreu
@emreemreu 7 sene sonra tekrardan 25. Bin olmanı tebrik ederim

Ekli dosyayı görüntüle 81315
Konudan anladığımıza göre eskiden de süper modmuşsun. Yöneticiliğini beğendiğimi belirtmek isterim😊

Evet en son süper moderatör olarak emekli olmuştum. 5 senelik kesin dönüşün ardından da yeniden süper moderatör olarak başladım.

Teşekkür ederim, mesajlar silinince yeniden geriye döndük.

Reactions: Dosi
Mesajlar silinmese benim de bi 50.000'im vardı ya rahat

Evet en son süper moderatör olarak emekli olmuştum. 5 senelik kesin dönüşün ardından da yeniden süper moderatör olarak başladım.

Teşekkür ederim, mesajlar silinince yeniden geriye döndük.
Yanlış hatırlamıyorsam 30. Bin civarı olmuştun yakın zamanda.
Senin yönetime tekrar girmiş olmana en çok ben sevindim çünkü hem sen hem de Özgür'e bir konu hakkında minnettarım. Benim yönetime olan güvenimin artmasına vesile oldunuz😊

Reactions: emreemreu
Online listesinde 35.000'ler konuna baktığını gördüm az önce
galiba 2012 senesydi
(online listesini seven biriyim
)
Arada bakıyorum ya eski konulara çok zevkli oluyor
Yanlış hatırlamıyorsam 40.000 konum da vardı eskiden hızlıydık

Ben ilk 1 sene zar zor 1000mesaj yazıp sonradan açılan biri oldum
Ben de 1000 mesajı 4-5 ayda yazmıştım ondan sonra 2013'ün sonuna kadar çok aktiftim
Şimdiki co-adminlerin, Bully'nin foruma ilk girişlerini hatırlıyorum o kadar eskiyim

Aynen o civardaydı mesaj sayım.

Teşekkür ederim ama diğer arkadaşların da haklarını yememek lazım. Onlar da gayet başarılılar. Hatta benden daha çok başarılılar.

Ben de 1000 mesajı 4-5 ayda yazmıştım ondan sonra 2013'ün sonuna kadar çok aktiftim
Şimdiki co-adminlerin, Bully'nin foruma ilk girişlerini hatırlıyorum o kadar eskiyim
Ya o değilde sen tam bana 'eski konulara bakmayı seven biriyim' dediğin dakikada benim seni eski konularıma bakmakla alakalı olan profil mesajima etiketlemem baya ilginç tesadüf oldu

Bir tek onda mesaj yazan yoktu ve başkasına bildirim gitmemesi için oraya etiketledim

Reactions: xdragxx
Aynen o civardaydı mesaj sayım.

Teşekkür ederim ama diğer arkadaşların da haklarını yememek lazım. Onlar da gayet başarılılar. Hatta benden daha çok başarılılar.
Orası öyle ama sizin gelme zamanlamanız çok iyiydi. bir parantez açmak istedim duruma yoksa şuan yönetimde olan bir çok kişiyi seviyorum. Misal @Sherlock olsun @Aserat olsun herzaman taktir ettiğim isimler. Biz arka planı bilemeyiz ama forum için açtıkları konular ve bir konumuzu kilitleme veya taşıma gibi durumlarda işini iyi yapan isimler.