Emre Ozansoy
Moderatör
@Emre Ozansoy başarılsrının devamını diliyorum. Allah Birsen Altuntaşa can sağlığı versinBu da hediyen belki senden görüp izlemek isterler muhteşem diziyi
Teşekkür ederim.
@Emre Ozansoy başarılsrının devamını diliyorum. Allah Birsen Altuntaşa can sağlığı versinBu da hediyen belki senden görüp izlemek isterler muhteşem diziyi
Barış'ın her potada 1. çıktığında bu üçlünün yüz ifadelerini unutmayacağım.
Bende çok mutluyum abla seni tanıdığım için burada. Teşekkür ededrim.Hediyelerin de harika.
Şerlok,fotoğrafa ikiniz ne kadarda yakışmışsınız.
Yok abi ya, bazı sorunlar var o yüzden pek aktif değilim bugün. Büyük ihtimalle 2 - 3 gün daha böyle olur gibi.Emre 26.000 iletin var 10.000 Survivor, Survivor sana çok şey kattı
3.yılını kutladığın için bugün izinlisin😎
Git izin gününü değerlendir 😀
Bu ne güzel hediye böyle.
Teşekkür ederim.@Emre Ozansoy forumdaki 3.yılını tebrik eder.Nice başarılar dilerim.Altın gibi hızlı yükselişinin devamını dilerim.
Çok teşekkür ederim.Hayırlı olsun. Nice yıllar seni burda görmek dileğiyle Emre kardeşim.. @Emre Ozansoy
Bir insana her şeyiyle mükemmel olur mu ya? Sesi mükemmel, oyunculuğu mükemmel, karakteri mükemmel. Bu harika hediye için çok teşekkür ederim.
çok tebriklerAaaa....😱 Beklemiyordum böyle bir şey, sürpriz oldu benim için.Teşekkürler @slhttnmtl
Burak, Ozan, Bahar çok iyi hediyeler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?