Emre Mor Menajeri İle Yollarını Ayırdı!

mesmeso

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
27 Kasım 2016
Mesajlar
17,861
Reaksiyon puanı
9,809
Puanı
860
Yaş
24
Konum
Trabzon
5193252.jpg


Son günlerde nereye transfer olacağı merak konusu olan Emre Mor menajeri Muzzi Özcan ile bağlarını kopardı. Araları iyi olan ikilinin neden yol ayrımı yaşadıkları bilinmiyor. Muzzi Özcan ise bu konu ile ilgili açıklama yaptı.

Hürriyet'in haberine göre; Kariyerini Türkiye'de sürdürmek istemeyen Emre Mor, Özcan'ın Süper Lig ekipleriyle temas kurmasından rahatsız oldu. Kariyerine Avrupa'nin büyük liglerinde devam etmek isteyen genç oyuncu, Inter temaslarının kesilmesi ile de hayal kırıklığına uğradı.

Inter ile görüşen Muzzi Özcan menajerlik ücretinden anlaşamamış ve transfer iptal olmuştu. Emre Mor'da bu olay üzerine Özcan ile bağlarını kopardı.

Muzzi Özcan'ın ilk açıklaması;


Daha sonra bir canlı yayına bağlanan Muzzi Özcan'ın açıklamaları;

"Ben Emre Mor'u milli takıma kazandırmak için çok uğraştım ama bazı profesyonellik dışı olaylar oldu. Emre Mor yeni menajeriyle yeni bir takıma gidecek ama Türkiye olmayacak. Fenerbahçe en çok ilgilendi. Emre Mor'un Fenerbahçe'ye transferi olmayacak. Milli Takım'da bazı insanlar gidip de beni kötüleyip, yanlış konuşmalar yaptı. Herkes Emre'ye destek olsun. Olanlar benimle Emre arasında. Yapılanlar çok ağrıma gitti."

"Milli takım konusunda ben bir şeyleri bekliyorum. Zamanı geldiğinde gerekli açıklamaları yapacağım. Artık Emre Mor'un menajeri değilim. Emre İtalya'ya gidecek. Ben açıklamaları yaptıktan sonra kimse Emre'yi suçlamasın. Ona en son kötülük yapacak insan benim. Hakan Çalhanoğlu'nun menajeri Emre Mor'un yeni menajeri oldu. Allah yollarını açık etsin.Emre Mor, Türk futbolundan çok uzakta bir isim olduğu için tuttuğu takım yok."

Emre Mor'un yeni adresinin Milan olması bekleniyor.​