Çok iyi takviye. Hem komedide, hem dramda başarılı bir isim.
1 Kadın 1 Erkek'i biliyor musun? 😱 Yani pek sana göre bir dizi değil de şaşırdım.
1 Kadın 1 Erkek'i biliyor musun? 😱 Yani pek sana göre bir dizi değil de şaşırdım.
Türkmaxta olan ilk yıllarını izliyordum 2010 dan sonra izlemedimÇok iyi takviye. Hem komedide, hem dramda başarılı bir isim.
Babamın halasının torununun kocasının kardeşi
Sesli güldüm.Aaa bir yerde adamı görsen sen nereden akraba oldunuzu anlatana kadar adam ruhunu teslim eder
İlla bi video da buluyosun konuyla alakalı
@mrt-06 severdi bu huyumu gelse yakındaİlla bi video da buluyosun konuyla alakalı
bende seviyorum canım
Aaa tabi senin yerinde ayrıbende seviyorum canımbaşkasına ne hacet
cidden çok özledim kendisini..
Ağustoslardan bahsediyordu kim öle kim kalacidden çok özledim kendisini..
Umarım Haziran'da gelir.Ağustoslardan bahsediyordu kim öle kim kala
İnş gidenler gelir kalanlarda gitmezUmarım Haziran'da gelir.
Şükür etmelik bir durum yok. Ortam falan kalmadı. Kendi kendimize döndürüyoruz. dizi yapan yok, video falan koyan yok, yeni bir etkinlik yok. Ortam bozuldu. Dışarıda zaten forum ismini söyleyince herkes bu devirde forum kaldı mı diyor.İnş gidenler gelir kalanlarda gitmezAma eski ortamı pek yakalayamıyoruz malesef yinede bunada şükür
Aaa forumu genelde forumda takılmayanlar dısındakıler forumun ne oldunu bile bilmezler 2012 yıllarıda öyleydi yanı forumda takılmayan biri ne oldunuda genelde bilmiyorŞükür etmelik bir durum yok. Ortam falan kalmadı. Kendi kendimize döndürüyoruz. dizi yapan yok, video falan koyan yok, yeni bir etkinlik yok. Ortam bozuldu. Dışarıda zaten forum ismini söyleyince herkes bu devirde forum kaldı mı diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?