Emre Kınay Muhabirlere Saldırdı, Hakaretler Savurdu!

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,535
Puanı
1,060
Son olarak Sevgili Geçmiş dizisinde rol alan ünlü oyuncu Emre Kınay gazeticelerle kavga etti!

Emre Kınay, bir muhabirin "Saat 00:00'ı geçti neden hala mekandasınız?" sorusuna sinirlendi ve açtı ağzını yumdu gözünü. Ünlü oyuncu: "Sana mı soracağım? Sen kimsin? Beyaz TV'nin ne olduğunu hepimiz biliyoruz. Gerizekalı mısın! Sen gel benle çalış, bu maaşla yapılacak iş değil bu." diyerek muhabirlere saldırdı.

Alkollü birisini kışkırtmayı okadar çok seviyoruz ki adam içmiş onu konuşturup onun üzerinden gündem olma çabasından vazgeçtiğimiz gün Ülke bir yerlere gidebilir ancak. Emre Kınayı tebrik ediyorum.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
1591878954521.png

Ve tarih tekerrür eder.

• Beğendim
Alkollü birisini kışkırtmayı okadar çok seviyoruz ki adam içmiş onu konuşturup onun üzerinden gündem olma çabasından vazgeçtiğimiz gün Ülke bir yerlere gidebilir ancak. Emre Kınayı tebrik ediyorum.
bazen muhabirler çok saçmalıyorlar. İçmek de yanlış gerçi.

içebilir bunun neresi yanlış mekanda içmesi hoş değil belli bir kapanış saati var artık birazcık aşmış öder cezasını bakar yoluna hemen yaftalama bir linç girişimi yapılıyor gerçekten rezalet

• Beğendim
içebilir bunun neresi yanlış mekanda içmesi hoş değil belli bir kapanış saati var artık birazcık aşmış öder cezasını bakar yoluna hemen yaftalama bir linç girişimi yapılıyor gerçekten rezalet
Ünlüleri kışkırtıp haber çıkarmak magazincilik değildir. Ayıp yani.
Haberde alkollü olan Emre Kınay,saçmalayan magazin muhabiri.