Emre Kınay da "Ustura Kemal" dizisinde !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,749
Puanı
1,060
37Z_emre-kinay-ustura-kemal.jpg

Usta oyuncu Emre Kınay, yeni bir diziyle ekranlara dönüyor.

Show TV'nin yeni tarihi projesi 'Ustura Kemal'in hazırlıkları sürüyor.

Süreç Film'in patronu Ali Gündoğdu'nun hazırlıklarına başladığı dizinin tanıtımları ekrana gelmeye başladı.

Ustura Kemal'i ünlü aktör Oktay Kaynarca'nın canlandıracağı dizinin kadrosuna Emre Kınay da katıldı.

'Dürüye'nin Güğümleri' dizisinin ardından bir süredir sadece sahibi olduğu Duru Tiyatro'nun çalışmalarıyla ilgilenen Kınay, 'Ustura Kemal'de yabancı bir subayı canlandıracak.

Ressam Haldun Sevel'in yarattığı çizgi romanın kahramanı olan 'Ustura Kemal'de mütareke döneminde yaşayan vetenperver bir kabadayının maceraları ekrana aktarılacak.

TVAKTUEL

Dizinin senaryosu iyi olursa izleyebilirim :) Emre Kınay'ı Yılan Hikayesi'nden sonra hiç izlememiştim. ( Ara sıra rast geliyordum )

Umarım dizinin bayan oyuncuları da iyi olur :)

bu dizi izlenir :D umarım perşembe ve cuma olmaz

Çarsamba günü yayinlanacak diye duyuruyorlar.. Emre Kinay basarili bir oyuncu, bu dizide de basarili olacagindan eminim.

bu dizi deil muhtesem yüzyıl kuzey güneyin yarisi reyting alirsa sasiririm :) Muhtesem Yüzyıl Karsısına almak büyük hata çok büyük bir eziklik olucak bence total ilk 10a girer ab giremez hayal kırıklıgı olacak ustura kemal

diziyi izlemeyi düşünüyorum.... zaten deli saraylıyada çok bağlanmıştım... böyle vatan sever konulu dizileri çok seviyorum... zaten ustura kemalde dram haricinde azda olsa komediye yönelikte bir dizi olcak... yani izleme ihtimalim yüksek.. umarım başarılı ve bol ratingli bir dizi olur...

bu dizi deil muhtesem yüzyıl kuzey güneyin yarisi reyting alirsa sasiririm :) Muhtesem Yüzyıl Karsısına almak büyük hata çok büyük bir eziklik olucak bence total ilk 10a girer ab giremez hayal kırıklıgı olacak ustura kemal

senin için zaten tüm diziler vasat bi tek muhteşem yüzyıl düzgün zaten....