EvetNo-name? 😱
Ah ah ne güzeldi o bölümlerTuba Büyüküstün'den Çağatay Ulusoy'dan nerelere geldi dizi. Konuk diye aldıklarına bak. Tiktok fenomeni davet etseler daha iyi olurdu
Önceki bölümlerde daha berbat konuklar vardı, onlardan daha iyi en azından.Tuba Büyüküstün'den Çağatay Ulusoy'dan nerelere geldi dizi. Konuk diye aldıklarına bak. Tiktok fenomeni davet etseler daha iyi olurdu
Önceki bölümlerde daha berbat konuklar vardı, onlardan daha iyi en azından.
Evet
------
Ah ah ne güzeldi o bölümler
Ben de. Ay evet ya ben bi Nur fettahoğlu Birce Akalay falan beklemiştimTakip etmiyorum uzun zamandır yaa. Dizi başlangıç noktasından çok uzakta.
Kıvanç gelmedi ona çok şaşırdım. Ay Yapım kendi oyuncularını bile getiremedi diziye.
Yani çok da ünlü veya kitlesi olan birisi değil.Elimi Bırakma Sol Yanım gibi dizilerde rol alan Emre Bey
Kimsenin tanımadığı şarkıcı adamlar, oryantaller yerine böyle gençlerin konuk alınması daha iyi. Sanki çok ünlü isimler geliyordu da bunu beğenmiyor haspam.Finale konuk alınmasına gerek yoktu. Alınacaksa da biraz daha ünlü biri gelmeliydi yani hayaller Jean Reno, hayatlar bu çocuk olmuş resmen.
Burada aşırı olumlu yorumlara ve yorumları kimlerin yaptığına bakarsan pek önemli biri olmadığını görürsün.
Yani çok da ünlü veya kitlesi olan birisi değil.
Ünlü ve beğenilen kişinin kariyerinde Adı Efsane hariç bir tane dişe dokunur yapım yok.Ünlü ve beğenilen birisi sanırım dizileri duymadın ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?