Emre Belözoğlu'nun Skandal Görüntüleri Yayınlandı!

EFE UYSAL

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26,899
Puanı
1,051
Fenerbahçe ile Beşiktaş karşılaşmasının devre arasında Emre Belözoğlu ile Slaven Bilic arasında yaşananlar BJK TV yayınladı.

Görüntülerde Slaven Bilic'e tepki gösteren Emre Belözoğlu'nun Bir daha bana el hareketi yapmasın, her maç geliyor bunu yapıyor her maç yedikleri aynı b.k.Ben f.. off dediğim zaman bir şey dedi oldu oluyorum, anam avradım olsun İstanbul burası! ifadelerini kullandığı görüldü.

Hiç futbola yakışmayacaklar hareketler, Emre bence artık futbolu bırakmalı.

burada söylediklerinde birşey yok sahada ettiğ küfürler daha ağırdı bu görüntülerde küfür falan yok

Tamam Emre suçlu ama Bilic'in hiç mi suçu yok kışkırtıp duruyor Emre'yi. Tabii gördü Emre agresif delirsin de 10 kişi kalsın rakip diyor.

Tamam Emre suçlu ama Bilic'in hiç mi suçu yok kışkırtıp duruyor Emre'yi. Tabii gördü Emre agresif delirsin de 10 kişi kalsın rakip diyor.
Baskasina camur atmak sucluyu sucsuz yapmaz. Bilicle Alves tartisirken Emre 50-60 Metre kosarak gelip olaylara müdahil oluyor ve agza alinmayacak küfürler ederken senin deyiminle Bilic Fenerbahce 10 kisi kalsin diye "Emrenin üstüne mi oynamis" oluyor?

Emre gibi bir karakter yoksunu ailesinden en ufak bir terbiye görmemis küfürbaz birini korumak akla mantiga sigacak bir hareket degildir. Türkiyenin en efendi en centilmen en sportmen spor adami olan Shota Arveladzeye bile küfür etmis bir adamdan bahsediyoruz burada, Shotada mi Emrenin üstüne oynadi yoksa?

Böyle sacma sapan söylemlerle at gözlüklerimizle korumaya devam edelim Emreyi, Volkani, Meloyu ve bunlar gibi saha icinde pisliklerle türk futbolunu kirleten insanlari.

Baskasina camur atmak sucluyu sucsuz yapmaz. Bilicle Alves tartisirken Emre 50-60 Metre kosarak gelip olaylara müdahil oluyor ve agza alinmayacak küfürler ederken senin deyiminle Bilic Fenerbahce 10 kisi kalsin diye "Emrenin üstüne mi oynamis" oluyor?

Emre gibi bir karakter yoksunu ailesinden en ufak bir terbiye görmemis küfürbaz birini korumak akla mantiga sigacak bir hareket degildir. Türkiyenin en efendi en centilmen en sportmen spor adami olan Shota Arveladzeye bile küfür etmis bir adamdan bahsediyoruz burada, Shotada mi Emrenin üstüne oynadi yoksa?

Böyle sacma sapan söylemlerle at gözlüklerimizle korumaya devam edelim Emreyi, Volkani, Meloyu ve bunlar gibi saha icinde pisliklerle türk futbolunu kirleten insanlari.​
Aynen.Herkes birilerini koruyor nedensiz.Hep aynı kişiler,aynı kavgalar...Aziz Yıldırım istese bir lafıyla durur Emre ama söylemiyo hiç bi şey,çünki Emre onun gücünün sahadıkı göstergesi,güç gösterisi...

Son düzenleme:
Ben Emre düzgün demiyorum. Bizim kulüpte 2 çirkef futbolcu vardır onlar da Emre ve Volkan'dır. Fakat tüm basın bu olaylarda tek suçlu Emre gibi davranıyor ona karşıyım Emre ne kadar suçluysa Bilic de o kadar suçludur. Geçen maç Alper'i itiyor bu maç Bruno'ya küfür mü ediyor belli değil. Tahrik yapıyor Bilic de.

ayy ben her seferde söylüyorum fenerin 2 adamı var birii bu konudakı adam diğeride kalecileri bu ikisinde karısını baltayla kovalayan koca tipi var hahahahah

Nefret ettigim oyuncu

Aynen aynen çok iyi söyledin.

nefret ediyorum bu emreden ve de volkandan
Türk futbolunun kirli yüzleri bıktık bunlardan her maç aynı şey başkanları gibiler aynı

fenerlilerin şunları korumasına da anlam veremiyorum bunların savunulacak neyi var ya bu adamların yapmadığı şey kalmadı

Aynen, aga bu kirli yüzlerden Türkiye'nin artık kurtulması lazım.

Emre Fenerbahçe'li diye tutabilirim ama kendisini hiç ama hiç sevmem.

"Tamam Emre suçlu ama" diye cümleye baslamak adamin yaptiklarinin hafifletme cabasindan baska bisey degildir. Elestirecekseniz adam gibi elestireceksiniz Emreyi ki bu olaylarin önünü kesebilelim.

Yasadigim icin biliyorum Almanyada böyle bir olay oldugunda kamuoyu ve kendi taraftari böyle bir futbolcuyu linc ederdi ki birdaha cesaret edemesin diye böyle biseye. Biz ne yapiyoruz? Yok Bilic provoke etmis, yok üstüne oynamislar, yok Brunoya küfür ediyor mu etmiyor mu belli degil diyerek bu ve bunun gibi konulari asamayiz. Hala bir kisim Fenerbahceliler bu adama destek videolari yapiyor hala Fenerbahce kulübü Emreyi destekleyen aciklamalar yapiyor "iyi yaptin güzel yaptin aferim oglum" demedikleri kaldi. Bu futbolcu bu kadar yüz bulduktan sonra bu hareketleri birdaha yapmaz mi?