Emre Aydın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Berk

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
9
Puanı
139
14.jpg

Benim Beğendiyim En Sevdiğim Sanatçı.....

İlk albümü "Afili Yalnızlık" ile inanılmaz bir başarı yakalamış ve çok büyük bir hayran kitlesi kazanmıştır. Öyle ki tek bir albümü olduğu halde MTV ödülünü bile kazanmıştır.
İlk albümünde hemen her şarkısı patlamış ve kliplenmiştir. Son günlerde yeni albümüyle ses getirmektedir.

Afili Yalnızlık, Kim Dokunduysa Sana, Git, Dayan Yalnızlığım, Bu Kez Anladım, Belki Bir Gün Özlersin ilk albümünden çıkan ve ses getiren şarkılardır.

En sevdiğim sanatçı tanımlaması yanlış.Bu tanımlama onun ressam,heykeltıraş gibilerle de kıyaslandığı manasına gelir.

O da yanlış kıyaslama.Wayne Rooney'yi Jenson Button ile kıyaslamak gibi bir şey.

Birebir kıyaslamıyor ki bir heykeltraş ile şarkıcıyı. Sadece en sevdiği sanatçının bir şarkıcı oldığunu söylüyor.
Ben mesela en sevdiğim sporcunun M.Schumacher olduğunu söylersem onun yeteneklerini Kaka ile karşılaştırmış olmam. Sadece daha çok sevdiğimi belirtmiş olurum ve bundan doğal bir şey yok.

Tamam ben matematikçiyim ve bilimciyim o zaman rahat rahat tarih de yaparım o da bilim.

Bu Arada Yeni Albümü Çıktı Albümün Adı: "KAĞIT EVLER"