Emrah Serbes'ten Vampir - i Osmanlı | Star TV

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
'Behzat Ç.'nin yazarı Emrah Serbes, Osmanlı döneminde geçen vampir öyküsü Vampir-i Osmanlı dizisini yazdı.

YakındaTürklerin de bir vampir dizisi olacak. Türk kültürü ve mitolojisinde vampirlikolmadığı söylense de Osmanlı tarihleri kayıtlarında Bulgaristan'ın Türkyönetimi altında bulunduğu dönemlerde Tırnova kadısı olan Ahmet Şükrü Efendi'nin hükümet merkezine gönderdiği bir resmi yazıda, bir vampirizm vakasından söz edilmekteydi.

İşte şimdi "Behzat Ç."nin yaratıcısı Emrah Serbes, Osmanlı döneminde geçen vampir öyküsünü konu alan bir dizi yazdı.Yeni yayın döneminde Star'da ekrana gelecek olan dizinin adı "Vampir - iOsmani"... Hazırlıkları başlayan dizi her ne kadar kurmaca da olsa senaryoyu okuyan herkesin anlatılan olayın gerçekten yaşandığına inandığı öğrenildi. İstanbul'da başlayan, animasyon sahnelerle zenginleştirilecek dizibir kasabada devam edecek.

fft99_mf1952470.Jpeg

ismi güzel bak ama efectleri acemice yapicaklarsa hiç yapmasinlar günüde pazartesi olmalı

Çok çok ilginç bir proje olacak gibi. Yavaş yavaş farklı projeler görmek güzel. Sürekli hep aynı konulardaki dizilerden bıktık.

buraya yazıyorum bu sezon baslarsa cakılır,konuya yazık olur. Yapımcılar sonrakı sezonu beklemeyı ogrenmelı artık bır cok dızıye yazık oluyor

star yine hüsran yaşayacak diyecektim de konuyu okudum ve tutar diyorum en az behzat kadar tutar