Emrah, Özcan Deniz Ve Mahsun Kırmızıgül'ün Yolundan İlerleyecek!

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,421
Puanı
911
Bir dönemin çocuk yıldızı Emrah, Mahsun Kırmızıgül ve Özcan Deniz'in izinden gidiyor. Emrah'ın, senaryosunu yazıp ilk kez yönetmen koltuğuna oturacağı 'Gelmeyen Bahar'ın çekimleri, önümüzdeki ay başlayacak

Birkaç ay önceydi... Rahmetli Osman Yağmurdereli gibi dizi yapımcılığıyla uğraşan eşi Esin Yağmurdereli, sonbaharda bir sinema filmi çekeceklerini anlatmıştı bana.

Emrah'ın iki yıldır üzerinde çalışıp senaryosunu yazdığı ve ilk kez yönetmen koltuğuna oturacağı 'Gelmeyen Bahar'ın önümüzdeki ay başlayacak çekimleri.

İster sinema filmi olsun, ister dizi, müzik dünyasından sinemaya geçen Mahsun Kırmızıgül ve Özcan Deniz'den daha eski ve de tecrübeli Emrah. Arabesk yıldızı ya da 'Acıların Çocuğu' olarak başrolünde yer aldığı filmlerin sinemalarda ne denli izdihama yol açtığına defalarca tanıklık etmiş biriyim. Ancak devir değişti. O yıllarda Emrah için sinemalarda kuyruk oluşturanlarla, bugün sinemaya gidenler, aynı dünyanın insanı değil.

İşin bir de 'psikolojik harp' boyutu var. 'Yönetmen Emrah'ın her hamlesini, Mahsun Kırmızıgül ve Özcan Deniz'in yaptıklarıyla karşılaştıracak insanlar. Emrah, aldığı risklere rağmen, 'Gelmeyen Bahar'la ikinci baharını yaşayabilecek mi, göreceğiz.

Emrah son yıllarda ne yaptıysa tutmadı film işi de bana tutmayacak gibi geliyor ama bakalım bekleyip göreceğiz.

Kendisi Kinali Kar ve Buyuk Yalan dizisinde oyunculuk performansiyla begenmistim..

Umarim yakinda yeni bir dizide de oynar

çocuk yıldızı diyo oraya güldüm ne çocuğu adam kaybolup gitmedi ki çocukluktan beri yıldız
severim bu adamı inşallah başarılı olur