Emrah'ın Yeni Dizisindeki Rolü Belli Oldu!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1426303045.jpg

Ünlü şarkıcı Emrah'ın başrolünde yer alacağı yeni dizisindeki rolü belli oldu!

Gold Film'in sahibi Faruk Turgut'un yapımcılığını üstleneceği, Milas'ta çekilecek olan dizide Emrah, bir kaymakamı canlandıracak.

Senaristliği daha önce Küçük Kadınlar, Ömre Bedel ve Bitmeyen Şarkı gibi dizilere imza atan Onur Uğraş'ın kaleme alacağı dizi, yıllar önce Milas'ta yaşayan bir çocuğun acı bir sebeple ayrılmasını ve kaymakam olarak Milas'a dönüp sırları açığa çıkarmasını konu ediniyor.

Bilindiği üzere dizi Star TV'de ekranlara gelecek.

Acı bir sebeple ayrılıp, botoks yaptırıp gelmesini konu alıyor demek. İlginç. :)

bıktım gold filmin doğu dizilerinden, bıktım bu tarz dizilerden, bıktım star'ın habire aynı dizileri yayınlamasından...

o daha blli değil bir kere dizi 20.00 da yayınlanmadı daha :A
ayrıca ben senin şovpişik olmana gönderme yaptım orada malum bir yılanalrın öcü tuttu orada:A
Ben hepsini beğenmedim geçen sezonki sadece Sevdaluk ve AKY'yi beğendim onlar da tutmuştu. Bu sezon Yılanların Öcü ve Asla Vazgeçmem'i beğendim onlar tuttu. (Asla Vazgeçmem biraz daha yükselmesi lazım ama. :D)

Yani genel tüm kanallarda beğendiğim işler tutuyor. Bak TV8'de mesela sadece Survivor'u beğendim tek o tuttu. :F Yayınlandı ilk hafta ya. :)))))

Ben hepsini beğenmedim geçen sezonki sadece Sevdaluk ve AKY'yi beğendim onlar da tutmuştu. Bu sezon Yılanların Öcü ve Asla Vazgeçmem'i beğendim onlar tuttu. (Asla Vazgeçmem biraz daha yükselmesi lazım ama. :D)

Yani genel tüm kanallarda beğendiğim işler tutuyor. Bak TV8'de mesela sadece Survivor'u beğendim tek o tuttu. :F Yayınlandı ilk hafta ya. :)))))
sevdaluk tuttu m:A
aky zatn ışık hızında bitti gibiydi:A

Emrahıda sevmem bunun acılarınıda ))) Eskidendi o en son kınalı kar da oynadı başkada yok fos yani tutmaz onun dizileri )))

Forum İstatistikleri

Konular
176,657
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919