Empire Oyuncusu Albüm Çıkarıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,436
Puanı
1,060
Son yılların en çok reyting alan dizisi Empire'ın oyuncularından Jussie Smollett, Columbia Records ile sözleşme imzaladı.

Katy Perry,Adele,Beyonce ve Mariah Carey gibi birçok yıldız ismin çalıştığı müzik şirketi Jussie Smollett ile albüm çıkartacak.Jussie Smollett dizide Lucious Lyon'ın ortanca oğlu Jamal Lyon karakterine hayat veriyor.
03022015empirejussiesmollett-1425314980.jpg

@destere @OzaN @Çiğdem- @gözlemci @sokak sanati @cookies @Harunnn60

bu şarkıdan sonra senin ilgini çekti zatn jamal biliyoruz:))):
jamal baştan beri favorim dop olması durumu değiştirmez:) adam tam bir şarkıcı herşeyiyle cinsiyete bakmıyoruz şarkısını güzel söylesin yeterli ayrıca ben cookie yi destekliyorum o yüzdende jamal ın empire ın başına geçmesinden yanayım :))

jamal baştan beri favorim dop olması durumu değiştirmez:) adam tam bir şarkıcı herşeyiyle cinsiyete bakmıyoruz şarkısını güzel söylesin yeterli ayrıca ben cookie yi destekliyorum o yüzdende jamal ın empire ın başına geçmesinden yanayım :))
neyse senin glu glu vak vak ın oyuncularının da albümünü bu şirket yaptıydı :) leea michleinki felaket oldu keşke çıkmayyadı darrencrissinki biraz fanifikon yaptı albümle artık umdumuz naya ya :))

neyse senin glu glu vak vak ın oyuncularının da albümünü bu şirket yaptıydı :) leea michleinki felaket oldu keşke çıkmayyadı darrencrissinki biraz fanifikon yaptı albümle artık umdumuz naya ya :))
jamal başarılı olacaktır buna eminim :) ayrıca gerçek ismi yerine jamal ismiyle albüm çıkarsa daha güzel olur :)