o konuktu totoşbir jamal birde tiana yetiyor zaten ayrıca bir zenci kadın daha katılmıştı diziye ismi neysi ya dafni miydi delfinmiydi zayıf ince bişeydi o da harikaydı şimdi net ismi aklıma gelmedi
o konuktu totoşbir jamal birde tiana yetiyor zaten ayrıca bir zenci kadın daha katılmıştı diziye ismi neysi ya dafni miydi delfinmiydi zayıf ince bişeydi o da harikaydı şimdi net ismi aklıma gelmedi
jamal a ne fırsatı sınmuş hakeem ergeni teyzesi yaşında kadınla oynaşmaktan tiana ya bile fırsat sunamadı kaldıki jamal la en ufak bir alakaları bile olmadı zaten baştan beri lucious ergen oğlunu daha üst tutuyor ben birazda bu yüzden kıl oldum ergene@sokak sanati bende hakemin sesi daha güzel jemalden diyorum zaten
@destere 8 bölüm izledim geriye kalan 4 bölüme bakmadım henüz
ilk 8 bölümde şunu gördüm hakem sürekli jemala fırsatlar sunup zor anlarında jemalın yanında oluyor
jemal ise 8 bölümdür kız gibi trip atıp duruyor ve ne yaptığını kendiside bilmiyor
şunları yapıyorjamal a ne fırsatı sınmuş hakeem ergeni teyzesi yaşında kadınla oynaşmaktan tiana ya bile fırsat sunamadı kaldıki jamal la en ufak bir alakaları bile olmadı zaten baştan beri lucious ergen oğlunu daha üst tutuyor ben birazda bu yüzden kıl oldum ergene
jamal dop diye dışlanmış andre kafadan kontak olduğu için dışlanmış baba ne bulduysa bula bula ergenik oğlundan boncuk bulmuş gibi ona sarılmış gün gelir hakeem den öyle bir kazık yerki umarım lucius yere oturtacak bir totoya bile sahip olmaz)
kız bence empirea başvur sen biliyon hakeem analıklardan hoşlanıyor senin de yaşın aldı başını gidiyor hakeem in yeni anacığı rolüne seçilirsin belkişunları yapıyorkaçıncı bölüm hatırlamıyorum hakem jemala sahneyi paylaştı babasından gizli jemalla sahneyi paylaştı
sonra 8.bölümde jemalin escinsel terciğini gelip ilk kutlayanda oydu sonra klısıye çağırdı jemali ve orada babası için iş birliği teklif etti yani hakem önem veriyor jemala ailesine ama jemalin trip atmaktn baska yaptığı bşi yok
o dediğinde ergenliğin verdiği davranış şekillerişunları yapıyorkaçıncı bölüm hatırlamıyorum hakem jemala sahneyi paylaştı babasından gizli jemalla sahneyi paylaştı
sonra 8.bölümde jemalin escinsel terciğini gelip ilk kutlayanda oydu sonra klısıye çağırdı jemali ve orada babası için iş birliği teklif etti yani hakem önem veriyor jemala ailesine ama jemalin trip atmaktn baska yaptığı bşi yok
ayyy aman beeee zaten hangi dizide kimi beğeniyorsam hemen çamur atıyorsun daha geçen gün black sailsten vaneye bunları söylüyordun ve tuhaf birşey var 2 dizidede escinselleri savunuyorsun sen dikaktini çektimi bilmiyorum hahahaho dediğinde ergenliğin verdiği davranış şekilleribabasına isyan etmek için fırsat kolluyor hakeem ergeni? o yüzden jamal ı anlamış gibi yapıyordu çok iyi olduğundan değilonun yerine babası deseydiki hakeem e ''oğlum sakın kazığa oturma kendini mahfedersin'' deseydi eminim ergen oğlan hakeem, sırf babası öyle dedi diye gidip ilk bulduğu kazığa otururduanne babaya isyan egenik davranışın temelinde vardır iyilikle alakalı değildir o durum)
eşcinseller kızlara daha çok benziyor ben bayanları ve bayanlara benzer herşeyi seviyorum sanırımayyy aman beeee zaten hangi dizide kimi beğeniyorsam hemen çamur atıyorsun daha geçen gün black sailsten vaneye bunları söylüyordun ve tuhaf birşey var 2 dizidede escinselleri savunuyorsun sen dikaktini çektimi bilmiyorum hahahah
o dediğinde ergenliğin verdiği davranış şekilleribabasına isyan etmek için fırsat kolluyor hakeem ergeni? o yüzden jamal ı anlamış gibi yapıyordu çok iyi olduğundan değilonun yerine babası deseydiki hakeem e ''oğlum sakın kazığa oturma kendini mahfedersin'' deseydi eminim ergen oğlan hakeem, sırf babası öyle dedi diye gidip ilk bulduğu kazığa otururduanne babaya isyan egenik davranışın temelinde vardır iyilikle alakalı değildir o durum)
ay ben bu çiğdem çirkinini birine benzetiyordum hep buldumayyy aman beeee zaten hangi dizide kimi beğeniyorsam hemen çamur atıyorsun daha geçen gün black sailsten vaneye bunları söylüyordun ve tuhaf birşey var 2 dizidede escinselleri savunuyorsun sen dikaktini çektimi bilmiyorum hahahah
kırmızılı japon veya çinli sanırım kurbağalara benziyoray ben bu çiğdem çirkinini birine benzetiyordum hep buldumaha bu videodaki kırmızlı kıza benziyor çiğdem onun gibi ufak tefek bişibu arada hain fox glee videolarının başına ve sonuna empire koyuyor.ss
fox avrupanın videoları bu totoş.ss empire daha yeni başlıyor oradakırmızılı japon veya çinli sanırım kurbağalara benziyor
demekki glee izlensin diye araya empire reklamı yerleştiriyorlar onlarda farkındaki empire ın reklamı bile glee den çok izleniyor
avrupalılar gerizekalımı niyefox avrupanın videoları bu totoş.ss empire daha yeni başlıyor orada@Çiğdem- ve @sokak sanati gibi ırkçı totoşlar olur da izlemez diye glee videolarına reklamını koyuyorlar)
pek avrupalıların ilgisini çekmiyor bu tarz dizileravrupalılar gerizekalımı niyenetten izleyen zaten izlemiştir kanallar şimdi yayınlansa kimse izlemezşimdi bizde mesela netten bu diziyi takip eden ediyordur normal kanalda yayınlansa reytingleri dip yapar çünkü normal tv seyircisi arasında empire izleyecek seyirci kitlesi yok
ben o genellemeye karşıyım şimdi aynı sözleri türk izleyiciler içinde söylüyorlardır bu tarz diziler bizi sarmaz diye ama izleyen izliyor iştepek avrupalıların ilgisini çekmiyor bu tarz diziler) zekaları konusunda bişi diyemem)
her yerde o ev hanımları yönetiyor reytingi totoşben o genellemeye karşıyım şimdi aynı sözleri türk izleyiciler içinde söylüyorlardır bu tarz diziler bizi sarmaz diye ama izleyen izliyor işte
yalnız ev hanımları izlemez, onlar için temposu düşük ve her kelimesi 35 kez tekrarlanan ağır çekimli pembe diziler şart)
o kısım gerçekten ilginçher yerde o ev hanımları yönetiyor reytingi totoş))
benim orada dediğim zenci insanların mücadelesi abd ye özgü kalıyor gibi dizideki pek çok şey avrupada ilgi görmez misal jamalın gay olması anket yapmışlar italyadaki erkeklerin %60 küsürü için erkeklerle ilişki sorun değilmiş fransada eşcinsel oranı %40 a yaklaşmış jamalın hikayesi avrupadaki etkilemez yani onlar için gay olmak pek sorun değil çoktan aşmışlar o sorunu)
genelde tam tersi oluyor totoşo kısım gerçekten ilginçaynı durmu ben mad men dizisinde görmmüştüm ABD bir çok açıdan avrupaya göre daha tutucu ilk orda garip gelmişti bana daha önce ABD nin avrupayla aynı anda değişime uğradığını düşünüyordumda onlar daha bir geç açılmış gibi
yalnız dediğin doğruysa yani gay oranlarındaki avrupayla ilgili rakamlar doğruysadizi avrupalılarıda cezbedebilir herşeyden önemlisi gay ilişkiyi destekleyen yüzde 60 italyan diziye ilgi gösterse reyting rekorları gelir))
orda ülkenin içinde bulunduğu sorundan çok kaliteyle ilgili değerlendirme yapmışlargenelde tam tersi oluyor totoşdizideki konu o ülke için sorun değilse izlemiyorlar ) misal @Çiğdem- le senin ortak parlağınız polat kalemdar israile kafa tutunca araplar foşur foşur izliyordu avrupalılar tek tek yayından kaldırdı izlenmedi diye
neyse @Çiğdem- i çatlatan bir videoyla geceyi noktalıyorum kara ekmek i izlicem dahaorda ülkenin içinde bulunduğu sorundan çok kaliteyle ilgili değerlendirme yapmışlar
araplar hepçildir önüne ne verirsen yiyorlar avrupalılar daha seçici sırf bir kazma her bölüm 40 kişiyi öldürüyor diye dizi izlemiyorlardaha bir mantık arıyorlar konuda
kara ekmeğe bende arada göz atıyorum pek takipçisi değilimde bizimkiler açınca gözüm kayıyor diziye özellikle unutulmaz dizisinin edası bu dizide iyi iş çıkarıyor birde lanlu lunlu konuşuyor kız sokak serserileri gibineyse @Çiğdem- i çatlatan bir videoyla geceyi noktalıyorum kara ekmek i izlicem dahakız çiğdem bak parlaklar birbirlerine şarkı söylüyor kaçırdındestere totoşu dinleyen de downton da lordun abd den gelen kaynanasıydı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?