Empire Albümü Ne Kadar Sattı?

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
139,457
Puanı
1,061
Bu sezon reytinglere damgasını vuran Empire müzik listelerini de ele geçirmeye başladı.

Empire'ın müzik albümü ilk haftasından 130.000'den fazla satarak Billboard 200 listesinin zirvesine yerleşti. Aynı hafta yeni albümü Rebel Heart'ı piyasaya süren Madonna ise 121.000 satışla 2.sırada yer aldı.

empire-soundtrack-blocks-madonna-s-rebel-heart-from-billboard-200-s-no-1.jpg

@destere @Çiğdem- @OzaN @sokak sanati @mrt-06 @cevaa @cookies

jamalada albüm çıkıcaktı galiba
bence hakemede albüm çıkmalı 50 cent ışığı var o çocukta:love1:

Ben Telefonuma indirdim 3-4 parçayı. Gerçekten şahaneler bizimkiler. hakettiler. Tebrikler.:X

Dizi sezon finali yaptı ama yeni sezon başlayana kadar dinlerim ben şarkıları arada sırada. Cidden harika şarkılar var, piyasadaki çoğu albümü katlar. :):)

hakeem albinosuna albüm yapacaklarını sanmam yapsalarda zaten sıfırı çeker :) ama jamal da ses var yani çok satması normal :)
ayoll bende jemalda bir numara göremiyorum:F:F:F işte bana sıcak gelmiyor bilmiyorum ben hakemin sesini daha çok seviyorum giyim tarzı sesi falan 50 cent havası görüyorum

@sokak sanati @cevaa ve ben hakemi tutuyoruz:A:A:A

ayoll bende jemalda bir numr göremiyorum işte bana sıcak gelmiyor bilmiyorum ben hakemin sesini daha çok seviyorum giyim tarzı sei falan 50 cent havasıgörüyorum

@sokak sanati @cevaa ve ben hakemi tutuyoruz:A:A:A
hakeem CW dizilerindeki ergenlere benziyor onu beğenmen normal :) senin beğenmeni anladıkta @sokak sanati da hakeem sevenlerden onu anlamadım :)

ayrıca bana kalsa hakeem değil 50 cent, 5 kuruş etmez :))
bu 50 cent espriside @OzaN ın bugün yaptığı six feet esprisinden daha batık değil en azından :)

senin glu glu vak vak diyerek hor gördüğün dizinin albümü ilkj hafta 177 bin satmıştı nanik sana:)
glu glu da ses den dolayı albüm satılmamıştır görüntü cezbedici o dizide ergen oğlanlar ergen kızlar kımıl kımıl dizide :))

@Çiğdem- ben ses ve tarz olarak Hakeem ı seviyorum. Yoksa Jamal karakter olarak alır gider.:Z Hakeem çok ergen.:(
bu düzeltme süperdi :) ama yinede seni kurtarmaz :)))

glu glu da ses den dolayı albüm satılmamıştır görüntü cezbedici o dizide ergen oğlanlar ergen kızlar kımıl kımıl dizide :))
totondan uydurma :) glu glunun 3 ya da 4 albümü çıktı yankllış hatırlamıyorsam ilk albümdeki 10 şarkı bu billboard listesinin zirvesine yerleşmişti :))) bu konuyu okurken glee ile karşılaştırdıklarını gördüm gleenin 207 şarkısı 45 milyondan fazla indirilmeye sahipmiş :))

@Çiğdem- ben ses ve tarz olarak Hakeem ı seviyorum. Yoksa Jamal karakter olarak alır gider.:Z Hakeem çok ergen.:(
hakeem CW dizilerindeki ergenlere benziyor onu beğenmen normal :) senin beğenmeni anladıkta @sokak sanati da hakeem sevenlerden onu anlamadım :)

ayrıca bana kalsa hakeem değil 50 cent, 5 kuruş etmez :))
bu 50 cent espriside @OzaN ın bugün yaptığı six feet esprisinden daha batık değil en azından :)
tamam bende hakemin sesi daha güzel diyorum tarzı falanda tam rapcı tipi var ayrıca asıl ergen jemaldir çocuk kız gibi sürekli bir naz sürekli bir trip atmalar ben kız oalrak jemal kadar trip atmadım:F

hakem çok olgun jemala çok önem veriyor bir çok fırsat sunuyor zor anlarında jemalin yanında oluyor falan yani hertürlü hakem ezer o kız kılıklıyı :A:A:A

Yok zaten böyleydi yani Çiko yanlış anlamış. İki tarafında seviyorum ben ama telde Hakeem ı dinlerken daha çok zevk alıyorum. Ama Jamal ın Locious'à olan atarlarida izlerken daha keyifli. :X @destere

totondan uydurma :) glu glunun 3 ya da 4 albümü çıktı yankllış hatırlamıyorsam ilk albümdeki 10 şarkı bu billboard listesinin zirvesine yerleşmişti :))) bu konuyu okurken glee ile karşılaştırdıklarını gördüm gleenin 207 şarkısı 45 milyondan fazla indirilmeye sahipmiş :))
şarkı yok görüntü var seninle birlikte nerdeyse diziyi izlemediğim halde tüm şarkıları izledim farkındaysan dinledim demiyorum izledim çünkü glee de daha çok sesle alakalı bir durum yok izlenmelik malzeme çok :))

tamam bende hakemin sesi daha güzel diyorum tarzı falanda tam rapcı tipi var ayrıca asıl ergen jemaldir çocuk kız gibi sürekli bir naz sürekli bir trip atmalar ben kız oalrak jemal kadar trip atmadım:F

hakem çok olgun jemala çok önem veriyor bir çok fırsat sunuyor zor anlarında jemalin yanında oluyor falan yani hertürlü hakem ezer o kız kılıklıyı :A:A:A
diziyi izlemesem inanırdım sana ama malesef diziyi izledim:) o açıdan hakeem in ne ses ne görüntü nede karakter olarak jamalın pabucu etmeyeceğini biliyorum :))

şarkı yok görüntü var seninle birlikte nerdeyse diziyi izlemediğim halde tüm şarkıları izledim farkındaysan dinledim demiyorum izledim çünkü glee de daha çok sesle alakalı bir durum yok izlenmelik malzeme çok :))
o senin gibi fantastikler için öyle :F
empirede bir jamal var şu an için glee gibi 7-8 isim ön plana çıkmıyor aslında tiana biraz açılıp klip çekse iyi olur hakeemde iş yok pek:))

diziyi izlemesem inanırdım sana ama malesef diziyi izledim:) o açıdan hakeem in ne ses ne görüntü nede karakter olarak jamalın pabucu etmeyeceğini biliyorum :))
@sokak sanati bende hakemin sesi daha güzel jemalden diyorum zaten

@destere 8 bölüm izledim geriye kalan 4 bölüme bakmadım henüz
ilk 8 bölümde şunu gördüm hakem sürekli jemala fırsatlar sunup zor anlarında jemalın yanında oluyor
jemal ise 8 bölümdür kız gibi trip atıp duruyor ve ne yaptığını kendiside bilmiyor :F:F:F

o senin gibi fantastikler için öyle :F
empirede bir jamal var şu an için glee gibi 7-8 isim ön plana çıkmıyor aslında tiana biraz açılıp klip çekse iyi olur hakeemde iş yok pek:))
bir jamal birde tiana yetiyor zaten ayrıca bir zenci kadın daha katılmıştı diziye ismi neysi ya dafni miydi delfinmiydi zayıf ince bişeydi o da harikaydı şimdi net ismi aklıma gelmedi :)