FOX Empire 2. Sezon Yorumları

evet mini sezon arası deniliyor kalan bölümleride ocaktan sonra

bu arada topluca izleriz ama alt yazılar çıkarsa tabi çok eksik bölüm var
Kalanlar Ocak ayında değil, bahar da devam edecek.
Benim şu sıralar izlediğim dizi sayısı çok olduğu için sabırsız da değilim. Yeter ki altyazı çıksın beklemeye razıyım.

2x5

İyi ki çevrilmemiş dizi diyorum. Dizi yoğunluğumun arasında kaybolup gidecekti. Şimdi dizilerimin birçoğu sezon arasına girmişken ilaç gibi gelecek. Keşke aynı şeyi bölüm için de söyleyebilseydim.

Adam Rodriguez ile Cookie arasında ilerleyen bölümlerde bir şeyler olabilir gibi geldi bana. Bakalım neler olacak?

Andre'nin vaftiz törenine son anda Lucious'un katılması güzeldi. Cookie ile aralarında geçen muhabbet de güzeldi tabii.

Laura, Hakeem'e o kızlardan biri değilim yapamam dediğinde, diğer kızların gösterdiği tepki sesli güldürdü.

Anika'mı uzun bir aradan sonra görmeyi çok isterdim ama bölümde hiç yer almadı. O olmasa Rhonda ile idare edeceğiz artık. Bölümde giydiği mini etek neydi öyle?

Fidye için Hakeem'i kaçıranlar öldürürde kurtulurum inşallah.
7.5/10

2x5 ve 2x6 yı izledim yoruma geçmeden @Çiğdem- e bu bölümleri izlememesi önerilir 3 günlük milli yas ilan edebilir

hakeem totoşunu kaçırığ bir güzel benzettiler iyi oldu
psikolojisi bozuldu ergenin
silah çekmeler falan neyseki cookie vardı da kötü bişi yapmadı ergenus
ispanyol kıziyi topladı ergeni sahnede
jamalle sevgilisinin arasına sapık bişi girdi herkesi yalamak istiyor nasıl adam la bu .ss jamalin sevgilisinin şeysini yalarken balkonda basıldılar jamale
) neyse lucious hala jamalin gey olmasıyla sorun yaşıyor turneye sevgilisiyle gitmesin falan dedi
lucious çok totoş biri öldürdüğü adamın kızını kendine sanatçı yaptı para kazanacak üzerinden bir de oğullarından daha ykaın görüyor kendine vışhh kere vışşhh
cookie kendine ğarlak buldu ama parlak tehlikeli gibi hakeemi kaçıran adamalrla aynı dövmeye sahip
bakalım altından ne çıkavcak
andre imana geldi öküz gibi adam vaftiz oldu şirketin başına geçöti babası ile anlaşamıyor şirketi yönetme konusunda bir de rhonda numara mı yapıyor acaba hamilelik konusunda
anikanın pek misyonu kalmadı bir tek 6.bölümde gözüküp hakeemle sevişti bakalım dizide kalıcı olivci mi
thirsty totoşun teki andre hakkından gelir umarım onun
becky fde parlak buldu çatlasın çiğdem
2x5: 8 point
2x6: 8.3 point @destere @sürgünüm @Harunnn60

2x6

Diziyi çok özlememe rağmen iki bölümdür yavan buluyorum. O eski güzel bölümleri arar oldum. Şimdilik müzikleri ile idare ediyorum desem yeridir.

Hakeem ağırlıklı bölüm olunca bölüm yavan kaçıyor. Bu bölümde de kaçırılmasının üstündeki yarattığı etkileri gördük, kardeşleri sayesinde şimdilik toparlanmış gözüküyor. Daha önce dediğim dibi keşke öldürselerdi de kurtulsaydım. Hiç sevimli bir tarafı yok, müzik söylemesi bile bana itici geliyor.

Adam Rodriguez ile Cookie arasında bir şeyler yaşanacağı belliydi de bu kadar erken olması sürpriz oldu. Bu Laz denen adam da bir numara var bence. Hakeem'i kaçıranlarla dövmesi de aynı. Bunlar işbirliği içinde olup Cookie'den para koparmaya çalışıyorlar olmasın???

Anika'yı özlemiştim ama Hakeem ile tekrar sevişince yıkıldım. Jamal cephesinde işe uğradığı ihanetin etkileri duruyor.
7.5/10

2x7

Bir önceki bölüme göre az daha iyiydi.

Laz Delgado'nun bir önceki bölümde Hakeem'i kaçıranlarla birlikte çalıştığını anlamıştım. Belki Cookie'ye aşık olup kurdukları oyunu ya itiraf eder ya da vazgeçebilir.

Andre, vaftiz oldu günahlarından arınmak için ama belediye de çalışan kadını resmen seks kasediyle tehdit etti. Kötülük yapmaya devam ettiğine göre eski günahları da yeniden üstüne ekleniyor mu?
(Huylu huyundan vazgeçmez diye boşuna dememişler.)

Bu dizinin şarkılarının dilime takılmasıyla netçez bilmiyorum.

Bum, bum, bum, bum.
Bang, bang, bang, bang.

Ben bunu şimdi gece rüyamda tekrarlarım.
8/10

2x5

İyi sayılabilecek bir bölümdü. Benim anlamadığım her fırsatta biz aileyiz filan diyorlar ama sürekli birbirlerinin kuyusunu kazma peşindeler ilginç

8/10