FOX Empire 2. Sezon Yorumları

Şimdi bildirim geldi dizinin 4. bölümü yayınlanmış. Bekleyenlere duyurulur.

sonunda 2x4 altyazılı gelmiş ama önceliği htgawm ile heroesa verdim kiralık aşk ve kara ekmek ten sonra artık

2x4

Bir önceki bölüme yakın, yine oldukça sağlam bir bölümdü.

Jamal’ın girişteki şarkı söylediği kısımları izlemek gerçekten çok keyifliydi. Latin güzeli Laura'nın söylediği şarkı da çok güzeldi.

Lucious ve tabii ki Cookie ikilisini izlemesi her zamanki gibi zevk veriyor. Kurabiye canavarının "kaidesi" ile ilgili ettiği söz.

Savcının Lucious'un evini bastığı sahnede güzeldi. Savcının sonu muhtemelen sezonun ilerleyen bölümlerinde Lucious'un yatağı olur.

Andre'de tanrı ile konuşmasının sayesinde şirkete geri döndü. Baba oğulun Vernon ile vedalaşması sesli güldürdü.
8.5/10

ayy sonunda 4.bölümü izledik ama şimdide 5i bekliyoruz ayy bunaldım vlla

ama sırf altyazı geçikmesinden dolayı diziye sinir oldum yoksa bu sezonki bölümler çok güzel bu bölümüde beğendim
@xemrexxx @cookies @OzaN @sürgünüm @Harunnn60 @sokak sanati @destere
ohhhh hakemim o jemala dersini yine gösterdi şarkısını söyleyip dövüp gitti
lucios nekadar uğraşsada kurabiyeyi hakem bırakmıyor

ama kurabiye 1.ezona oranla bence pasif kalıyor luci karşı baya hamlesiz kaldı bu sezon andrenin o adamı öldürmesie luci nin işine geldi

ayy son sahnede kırıze girim vlla o kadın avcının arabaya binip yanında ceseti görmesi haha harikaydı bence ben olsam gerçi kalpten giderdim herhalde

2&4
sonunda bende izleyebildim diziyi çok beğendiğim bir bölüm oldu
jamalın ın şarkılar yine süperdi ben jamalı seviyorum hakeem sevmiyorum ya cookies süperdi ama şu kadının kıyafetlerini oynamasın 2.sezonun ilk bölümlerinde güzeldi dünkü bölümde sevmedim ben ya saçlarınıda öyle yapmasın andree iyice kötü olmaya başladı valla

@xemrexxx @cookies @OzaN @sürgünüm @Harunnn60 @sokak sanati @destere

anlıyorum bendede birikti valla ya gotham the flash onları izlemem lazım
arrow 3.sezondayım devam etmem lazım
bu akşam sanırım outlander la devam ederim bende bates motel bile yarım kaldı
bakalım ne zamana bitiririz

2x1

Güzel başladı. Lucious reyiz hem adamı öldürttü hemde Cookie'nin oyununu ortaya çıkarttı, adam hapisten bile idare ediyor heryeri

Jamal'ı pek sevmiyordum zaten şimdi iyice nefret ettim g.tü kalkmış iyice

9/10

2x2

Lan dizi müthiş be.

Hakeem ayıp etti dönecekti Empire'a
Andre'ye üzüldüm be adam haklı, üvey gibi davranıyor Lucious

Latin kızında maşallahı vardı

9/10

2x3

Lucious yine yaptı yapacağını
Zaten o kızda bişeyler vardı hemen sattı Hakeem'i

Lucious hapisten çıktıktan sonra Jamal normale döndü ama hala sevmiyorum