FOX Empire 2. Sezon Yorumları

Alper'ciğim sana Tiana ve yeni kız Valentina daha uygun bence.

@Harunnn60 ne mi değişti? Görmedin mi ilk bölümdeki yaptığı dansı?
Valentina kadar gıcık kız görmedim.O son yapacağı şeyi ondan bekliyordum

Tiana artık yok gibi bir şey

En iyisi aslında andrenin karısı[emoji7]

2x3

Ben de beğendim güzel bölümdü.

Cookies ve Hakeem yine ortada kaldı. Lucious reyis ile boy ölçüşebilmek kolay mı?
Hakeem ergeninde ses de yok, elaman yıldız olacağını sanıyor.
Madem bu kadar yeteneklisin Valaetina'dan niye medet umuyorsun diye sorarlar adama? Jamal aslanlar gibi çıkıp şarkısını söylüyor, hiçbir koreografiye de ihtiyacı yok.

Cookies özür dilemeliydi reyisden, yok öyle Empire'dan yağmaladıkları para ile albüm yapmak. Kendileri çalıp bulsunlar albümün parasını.

Gay falan ama Jamal 10 numara delikanlı, babası ona sırt dönüyordu ama cezaevindeyken arkasını kolladı, şirkete sahip çıktı, kısacası hayırlı evlat olduğunu gösterdi. Hatta babasına annesini affetmesini söyledi, bu çocuğa laf söyleyeni Allah çarpar.
9/10

2. Sezon 3. Bölüm.

Baya iyi bir bölüm olmuş. Sevdim bölümü.

Hakeem yine kazık yedi.ss Bu çocuğum bir yüzü gülmedi.

Bu Andy kadar yüzsüzünü görmedim.
Adam tam bir baş belası.

Jamal paşa paşa Cookie'nin yanına dönecek gibi. Locius engel oldu ama.elbet dönecek.

Cookie'nin sahneyi basması süperdi. Tabi geri dönüş olarak Locius intikam aldı yeni kız ile.ss Gıcık. Umarim ı zenci avukat hapse tıkar yine seni.

9/10

Ya bu dizi hangi gün yayınlanıyor benim kafam karışıyor bir perşembe izliyorum bir çarşamba bir pazartesi oluyor.
Bak ciddiyim bu dizi hangi gün yayınlanıyor.
amerikada çarşamba akşamı türkiyede perşembe ayol 4. bölüm reytiniginide paylaşmıştın hatta unuttunmu ama diziboxa alt yaız çıınca geliyor 4.bölüm çıkalı 1 ahfta oldu hala ortada yok izlyemedik

2 Haftadır gününden farklı izliyorum o zaman ben.

2 Haftadır gününden farklı izliyorum o zaman ben.
perşembe çıkıyor normalde ama diziboxa çeviri yapıldığı gün ekleniyor pazar çıkıyor bu hafta hiç çıkmadı mesala hala alt yazı yapılmadı anlaşılan ayy diziden soğuyorum vlla