FOX Empire 2. Sezon Yorumları

2x16

Ortalama bir bölümdü bence yine.

Tiana'lı performans sahnesi ve Lucious-Jamal-Hakeem iyiydi.

7/10

ayy sonunda bunuda bitirdim araya girmeden önceki bölümler çok güzeldi ama aradan sonrakı bölümleri beğenmedim malesef sezon finalide ağır dram olmuş son sahne diziboxta yok evet dizigoltta var sadece galiba oradan bakabilirsiniz

18.bölüm sezon finalinden kısaca bahsedeyim
@xemrexxx @OzaN @sürgünüm @destere
@cookies
aaa jemalin ayağa kalkmasına sevindim ayoll iyiki yeni sezona kalmadı o yürümeme olayı
lucinin üvey kardeş olayı ilgimi çekmedi anika olayıda kabak tadı verdi hakemden hamlile ve babasıyla evleniyor ikisiylede ilişkisi oldu tövbe estafurullah

son sahnede anika ve diğer şarısın kadın bence hiçbiri düşmüyor ama ikiside düşer geberirler inş

2x17

Ortalama bir bölümdü. Diziyi izlerken eski tadı hiç alamıyorum. Aslında Game of Thrones dışında hiçbir drama dizisinden öyle pek tat alamıyorum belki sorun bendedir.

Jamal'ın vurulması ilginç oldu umarım ölmez, ölürse dizinin tadından çok şey eksilir.

7- /10

kız dilini koparırım senin yine dizinin cookie hariç tüm dişiler için bedduada bulundun cookie senin parlakların anası olmasa o da gebersin dersin sen donu zilli seni.ss

kız dilini koparırım senin yine dizinin cookie hariç tüm dişiler için bedduada bulundun cookie senin parlakların anası olmasa o da gebersin dersin sen donu zilli seni.ss
hahahah aaa özellkle şu anika çok sıktı rezil bir duruma girdiler yeni sezonda olmaz inş

Uuuuuuuuuuppppuuuuuuuzzzzzzuuuuun aradan sonra kaldiğimmyerden devam ettim şükür.

S02B05
Özlememişim diziyi izlediğimde de yansımadım
Keyifli bölümdü. Sondaki flashback duygulandırdı. Cookie yine çok tatlıydı
Konu sanatçı Ne'yo'ymuş. Olmasa da olurmuş.Bölüm içinde Pharell ve Weekend çaldilar. Keşke onlar konuk olsaymış dedim Ne'Yo'yu gördükçe

Sen oralara kadar izlemiş miydin ya en son altyazı yok falan diyordun sanki.

Sen oralara kadar izlemiş miydin ya en son altyazı yok falan diyordun sanki.
Evet 2.sezonun ilk 4 bölümmalt yazısı vardı. Yine cevrilmiyor sanırım divxplanette arama motorunda dizi bile zor çıkıyor
online devam ettim mecbur

2x18 (Sezon Finali)

Kötü bölümdü. Sürekli aksiyon yapalım reytingler yüksek gelsin diye iyice saçmalamaya başladılar. Hiç sevmedim bölümdeki olayları.

Anika inşallah ölmüştür de kurtuluruz. Bence Anika öldü şu adını unuttuğum Lucious'un büyük oğlunun ifadesine göre.

Gerçi bunlar ikisini de öldürmeyebilir de öyle bir dizi olma yolunda ilerliyor çünkü.

Jamal'ın şu koro şeklinde olan şarkısı çok iyi olacağa benziyor.

Hakeem o kızı hak etmiyordu.
Yeni sezonda Tiana ile arasını yaparlar muhtemelen ama onu hiç hiç hak etmiyor.

6/10

2x17

Bence güzel bir bölümdü. Jamal'ın vurulması kötü oldu ama iyileşecektir. Lucious reyiz önceden yaptığı şeylerin acısını çekiyor maalesef.

8/10

Son düzenleme:
2x18

Her işlerinde bi olay çıkıyor bunlarında ne biçim aile lan
Kıza yazık oldu gelinlikle kaldı öyle.

Lucious reyizle Cookie'nin konuşmasıda güldürdü

8/10

Ayrıca @OzaN senin izlediğin bölüm kaç dakikaydı ?

Son düzenleme:
2.sezon 1.bölümü izlemedim.Genel olarak izlemediğim bir bölümdü.