Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
1x7. Bölüm muhteşemdi ya bütün küfürlerim anikaya tüm övgülerim cookie ye gitti [spoiler]anika erosbusu elle nin içkisine ilaç attı olayı güvenlik şefi gördü ben dedim heralde bu vatandaş cookie ye anlatacak ama anlatmadı nedense sonunda yine kazığı anika yedi cookie hem konuşmasıyla milleti mest etti hemde louciosu yatağa atmayı başardı kapı aralığında izleyen anikanın kıskançlıktan donu düştü nerdeyse )[/spoiler][spoiler] [USER=86493]@xemrexxx[/USER] [USER=88168]@Çiğdem-[/USER] [USER=87196]@cookies[/USER] [USER=88511]@MelankoliK[/USER] [USER=87960]@gözlemci[/USER] [USER=87959]@Harunnn60[/USER] [/spoiler][USER=87151]@sürgünüm[/USER] bu diziye senide bekleriz
1x7. Bölüm
muhteşemdi ya bütün küfürlerim anikaya tüm övgülerim cookie ye gitti
[spoiler]anika erosbusu elle nin içkisine ilaç attı olayı güvenlik şefi gördü ben dedim heralde bu vatandaş cookie ye anlatacak ama anlatmadı nedense
sonunda yine kazığı anika yedi cookie hem konuşmasıyla milleti mest etti hemde louciosu yatağa atmayı başardı kapı aralığında izleyen anikanın kıskançlıktan donu düştü nerdeyse )[/spoiler][spoiler]
[USER=86493]@xemrexxx[/USER] [USER=88168]@Çiğdem-[/USER] [USER=87196]@cookies[/USER] [USER=88511]@MelankoliK[/USER] [USER=87960]@gözlemci[/USER] [USER=87959]@Harunnn60[/USER] [/spoiler]
[USER=87151]@sürgünüm[/USER] bu diziye senide bekleriz